Forumet - Hur ska jag ta kontakt? är så blyg

Hur ska jag ta kontakt? är så blyg

3778 0 37
Jag har precis börjat gymnasiet och det är en kille som är hur snygg som helst på min skola. Han går en helt annan linje, så jag ser han bara på lunchen. Och han är ett år äldre.

Jag tycker verkligen om den här killen, på avstånd, eftersom jag inte känner han. Jag har faktiskt aldrig pratat med han. Om jag våga så skulle jag gjort det för länge sen, men nu är det så att jag är oerhört blyg och jag tror alltid att jag ska skämma ut mig.

Han har antagligen aldrig sett mig heller. Mest för att jag inte är värsta modetjejen som alla andra tjejer på skolan. Jag är mer den som inte sminkar mig så mycket, sätter på mig snygga men sköna kläder, jag ska ju ändå bara till skolan. Men alla andra tjejer klär sig som om dom gick på catwalken.

Jag är vän med killen på facebook iallafall. Och jag vågar nog mer skriva till honom där än att prata med han i verkligheten. Vad bör jag skriva?

Kan tillägga att vi inte har en enda gemensam vän..

Spana också in:

Jag skiter i det här. Det känns bara som ni vill få mig att må dåligt.
"det är bara att glömma han" "han är inte intresserad" "du gillar bara ahns utseende"

Jag tycker om den här killen, jag är helt säker på det. annars skulle jag aldrig be om hjälp. Jag ville bara veta hur jag ska ta kontakt med han, utan att behöva skämmas. Jag vill veta vad jag skulle kunna säga/skriva till han.

Men man får bara värdelösa svar som får en att tappa förtroende för medkänsla..
pallo217:

Tror inte han är intresserad, trots allt. Vem vill ha en likblek brud i mjukisbyxor?


Ursäkta, men vad är dit problem? Mår du så dåligt att du måste trycka ner andra för att må bättre? Eller skulle det där vara kul på något sätt?


enhimmelskdrog:

tror snarare du gillar hans utseende, inte honom


Ja? Det är väl det som man fastnar för först? Är väl inget fel med det.

TS: Börja med att skriv hej, alltid en början:)
visst han kan gilla ditt utseende också. ni verkar ha ca 0 gemensamt. du är blyg och vet inte om han är blyg eller ointresserad. Dock kan ni ju skaffa er lite gemensamt. Börja snacka med honom, det kommer bli stelt ett tag först, kanske släpper det så småningom?

Vill bara poängtera att hans sätt att undvika att se dig inte nödvändigtvis har sin grund i att han gillar dig på något sätt, han kan också bara tycka det är pinsamt att den han tittar på ser att han tittar. Men man vet aldrig, gogogo [party]
Postorderhoran:

Vill bara poängtera att hans sätt att undvika att se dig inte nödvändigtvis har sin grund i att han gillar dig på något sätt, han kan också bara tycka det är pinsamt att den han tittar på ser att han tittar. Men man vet aldrig, gogogo


jag sa aldrig att han tyckte om mig. bara att jag vet att han har sett mig när han kollar bort sådär
jjjosse:

jag sa aldrig att han tyckte om mig. bara att jag vet att han har sett mig när han kollar bort sådär


ah. Dock behöver han ju inte ha lagt märke till dig, jag själv gör så jämt i skolan utan att komma ihåg vem jag kollade bort ifrån [crazy]

Känner att jag inte är så supportive. Förlåt.