Forumet - hur ska jag ta kontakt med han?

hur ska jag ta kontakt med han?

496 0 2
Jag är lite intresserad av en kille, & han vet absolut inte om det. Jag har aldrig pratat med han förutom på fyllan en gång, dock var det han som var onykter och inte jag. Detta hände några veckor efter jag & mitt ex hade gjort slut.. Stod med min moppebil på ett ställe där dom flesta brukar vara å tjöta med varandra, & en kväll kom mitt ex i sin bil å den var packad med människor. Och det stelaste är att killen jag är intresserad åkte med mitt ex den dagen, & var inte nykter.
Nej, dom brukar inte umgås ofta & är inte tighta polare.
Jag satte mig i min moppebil & helt plötsligt kommer denna killen jag nu är intresserad av fram till mig. Han å jag pratade lite om mitt ex, då han undrade om jag hade känslor kvar för honom osv. Men jag tyckte det var jobbigt å prata om, och han såg på mig att tårarna kom. 
Så han bytte samtals ämne & sa att jag var väldigt lik hans tjejkompis.. Och då sa jag "är det bra eller dåligt?" Då tittade han djupt in i mina ögon å sa "det är fett jävla bra.." Efter den kvällen gick det veckor & jag började stalka & spana på denna killen. Jag vågade aldrig fråga någon efter hans snap, så jag sket i att lägga till han. Men nu för ca 4 veckor sedan skrev han till mig på fb & fråga efter min snap, å jag dog av glädje.
Så vi skrev pyttelite, sedan somna vi.. Sedan dess har ingen vågat ta kontakt, men vi flörtar lite med varandra när vi möts i trafiken. Jag vill skriva, men jag är rädd att få dissen.. & jag vet absolut inte hur jag ska få honom att nappa lite. Sedan är han den där typen som vill att allt ska vara tufft, men han är go & ser hur bra ut som helst. Jag vet bara inte hur jag ska få kontakt med han :/