Forumet - Hur ska jag tackla detta?

Hur ska jag tackla detta?

305 0 19
Hej alla där ute.

Vet inte om jag ska kalla detta problem eller vad jag ska kalla det.
Men Jag och min pojkvän har nu varit tsm i tre månader.
Vi har ett distans förhållande, ca 40 mil emellan oss. Allting är bra på helger, lov och när vi träffas, men när vi inte träffas så blir allting så annorlunda. Han kan helt plötsligt bli arg för minsta lilla sak. Han har berättat för mig vad hans tidigare tjejer gjort mot honom. och jag är rädd att han tror att jag ska göra samma sak som dem..
När det är någontong som jag vill prata om, som han drar upp så jag blir ledsen och jag vill reda ut det, så säger han " vill inte diskutera". eller något liknande.. men om han vill diskutera eller ha ett svar från mig och jag inte ger honom det så blir han jätte arg och gör en stor sak av det.. Ska jag säga att det är tillfälligt, att han bara vill ha makt över mig eller vad ska jag egentligen göra åt de?

Seriösa svar tack =)

Sara

Spana också in:

Han är nog mest frustrerad. Om ni bor så långt ifrån varandra kan han kanske känna att han inte har någon "kontroll". Jag bråkade ganska mycket med min pojkvän när vi bodde flera mil ifrån varandra och det var så lätt att bara säga massa elaka saker i telefonen och sedan bara lägga på osv. Men det blir så när man är frustrerad och känner att man inte har någon kontroll över situationen. Det är ju även mycket lättare att reda ut saker och ting face to face än över telefonen och msn. Han behöver nog bara klura ut varför han blir sån, då kanske han lättare kontrollera sitt dåliga humör om han vet vad det är som påverkar det.
258852:

Han är nog mest frustrerad.


Tack så mkt.. jag är inte ensam om att känna såhär.. jo jag tror det är lite så.. Allting fungerar så bra när vi träffas och så.. men han ska flytta hit om ca ett år så.. men hoppas att han snart förstår att det blir bråkigt

tack tack :)
Anybodycanlove:

Ska jag säga att det är tillfälligt, att han bara vill ha makt över mig eller vad ska jag egentligen göra åt de?


Skulle säga att det låter som att han är overprotective och inte riktigt vet vad han ska göra. Det blir lätt så i distansförhållanden, eftersom man vill veta vad ens partner gör, och eftersom man inte kan ha den kontrollen vid ett distansförhållande. Men ändå, du måste ju kunna prata med honom, att han bara vägrar det är lite konstigt. Ta upp det med honom när ni ses, och se till att ni pratar om det.
Tvinga honom. Det låter inte speciellt kul, men vad kan du göra? Du vill ju prata om problemen. han måste skärpa sig, hur gammal är han egentligen..? Han måste börja ta ansvar tycker jag, han kan inte undvika saker som du tycker är viktigt.
Han verkar ha ett kontrollbehov? Eftersom att han har blivit sårad av andra.. och så vill han veta att du inte kommer såra honom också.
Menmen..han behöver nog mogna en aning. Att prata med varann är liksom A o O i ett förhållande.