Forumet - hur ska jag tolka honom?

hur ska jag tolka honom?

441 1 1
Okej jag ska försöka att göra en lång historia kort. När jag började 7an (går nu sista året på gymnasiet) blev jag totalt förälskad i en kille som var ett år äldre. Jag gjorde verkligen ALLT för att jag skulle få honom, vilket var udda eftersom jag i vanliga fall var väldigt blyg och tillbakadragen. Men i detta fall så var jag tvungen, smsade honom och försökte verkligen. Han verkade i vissa stunder intresserad och i andra behandlade han mig bara som en yngre tjej som ville ha honom (vilket då såklart var coolt). 

Nu i senare tid har vi setts på några fester, inte pratat speciellt mycket. Men på en fest som var i slutet av sommaren pratade vi en del och skämtade och insåg att han faktiskt är riktigt rolig. Tänkte dock inte mer på de utan umgicks mycket med hans killkompis som jag är/var nära med. 

Men nu till problemet: Vi träffades på juldagen ute, han kom fram och hälsade med en kram. Vi körde lite internskämt ifrån den förra festen och han frågade sedan om hans kompis. Om de hade vart något mellan mig och honom men jag sa nej vilket de inte hade. Killen frågade mig sedan varför jag dissade och att de ej var speciellt snällt. Full som jag var så sa jag att han (jag var intresserad av tidigare) inte var speciellt snäll mot mig under högstadietiden. Han sa då att han var för rädd och vågade därför inte ge sig in i något. Han sa även, du skulle bara veta vad jag skulle gjort med dig nu om jag var singel, samtidigt som han höll sin arm runt min midja.

Hur ska jag tolka honom? Har ni killar som är i ett förhållande sagt något liknande till en annan tjej på fyllan? Betyder de att han bara var full och dum men aldrig skulle skada sin flickvän eller för att han kanske inte älskar henne tillräckligt? Behöver svar!!! Eftersom han är i ett förhållande är de verkligen ett big nono för mig men är bara intresserad av att veta hur han kanske tänker!!! 

Kommentarer (6)

  1. Han låter som en gris och du borde skita i honom. Om man har en brud säger man inte så, det visar att man inte har någon klass och man är en hora. Folk använder hora för att beskriva alla möjliga saker så antar att jag också kan göra det.

  2. Jag håller helt med dig, man säger bara inte sånna saker när man är i ett förhållande och "vara full" är ingen ursäkt. Det är bara synd att vissa beter sig så, det är ju trots allt två i förhållandet. Älskar man någon så mycket beter man sig inte på de viset! 

  3. Jag vet inte om man nödvändigtvis måste kategoriskt säga att han är en gris, men det kan ju tänkas att förhållandet brister någonstans och att det då kan komma ut såna saker på fyllan, men det är ju klart det blir ju en respektlös grej att säga mot hans tjej. Jag tycker bara att man ska gå all out-KD.

  4. Att man inte skall gå all out-kd

  5. hm ja de är väl också sant.. så svårt eftersom de finns så många olika perspektiv. Men något är ju fel i alla fall om de är på honom eller förhållandet kanske inte är så lätt och svara på.

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Bästa svaret

Han var väl kåt