Forumet - Hur ska jag träna för att se lite ''fastare'' ut?

Hur ska jag träna för att se lite ''fastare'' ut?

2197 0 4

Är just nu väldigt onöjd med min kropp, har en del fett kring magen, rumpan och benen. Vill gärna få bort det med hjälp av nyttigare mat och träning. Ska äta potatis, pasta, ris och bröd mer sällan tänkte jag och äta mer kött och lite sådant. Och självklart skippa godiset. Är väldigt oerfaren när det kommer till träning (och även kost egentligen) och därför ber jag er om råd. Har mer än 10 mil till närmaste gym så jag kan inte gymma och jag har inte heller pengarna för träningsredskap. Så jag undrar om jag kan få en relativt fast kropp genom konditionsträning och lite styrkeövningar med min egen kroppsvikt? Har ni några tips på några sådana styrkeövningar samt tips på hur jag kan lägga upp min träning? Kan förresten tillägga att jag är normalviktig och har bmi 21.6 så det handlar väl inte om att jag är överviktig, vill bara bli lite mer fast.

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Löpning 2 gånger i veckan med ett litet styrkepass efteråt. Gör så många armhävningar, situps, och andra övningar du fått lära dig på gympan du orkar (eller sök på google). I början är det kanske lagom med 5 olika övningar, sen kan du lägga på fler efter eget tycke.

I början orkar du kanske knappt 10 armhävningar eller situps, men du kommer snabbt bli starkare om du bara visar disciplin och tränar kontinuerligt. När det gäller löpning så kan du variera längd, i början kanske du bara orkar springa 2 km, senare kanske du kan springa 5-10 km.

Spana också in: