Forumet - Hur ska jag våga göra mer?

Hur ska jag våga göra mer?

2113 1 6
Hej. 
För några veckor sedan träffade jag en kille, vi kom överens om att hålla relationen som vänner/med benefits typ. Jag är en tjej som aldrig gjort något med någon kille förut, och är så nervös. 

Jag är redo att förlora oskulden och göra något, men vågar knappt. 

I går möttes vi i hans bil, jag var packad och skrev till honom "Är packad och kåt, vill du ligga?". Vi möttes upp och det slutade med att vi pratade med i två timmar, och det längsta vi kom var kyssar/halvt hångel. 

Vi bestämdes för att ses igen nästa vecka och kolla på film. (Ev göra det).

Men nästa vecka kommer jag inte vara packad när vi ses och kommer knappt våga. Hur ska jag våga göra mer saker med honom?
Välj en film som du vet kommer prata igenom, skratta högt och gråta till. En du kan utantill kanske så du kan vara dig själv och han får se hur du är. Gör något du brinner för. Jag skulle sätta på min anime musik i köket och visa gamla filmer på mig när jag dansade. För det kan jag bara göra när jag är med familjen typ. Och roliga grimaser. Jag gillar inte musik i bilen men första gången det hände var när Lady Gaga spelade pokerface, då kände jag rytmen eftersom det hade ett starkt minne.

Spana också in: