Forumet - Hur ska jag våga mer?

Hur ska jag våga mer?

491 0 10
Ge den du gillar en puss på kinden eller närma dig sakta dennes mun med din mun så som dom gör i romantiska filmer, Gillar ni båda varandra så kommer det att gå jättebra :)

Ni kan Gå på Bio eller ha en mysig filmkväll med chips och dricka eller vad ni föredrar och bara mysa, Du kan ge den du gillar en puss när någon ska gå hem om du inte vågar göra det medan ni ser på filmen.

Sedan så måste man ju inte råhångla första gången. En puss räcker första gången om ni inte vågar pussas ännu mera ;)

Spana också in:

Olycklig:

Ge den du gillar en puss på kinden eller närma dig sakta dennes mun med din mun så som dom gör i romantiska filmer, Gillar ni båda varandra så kommer det att gå jättebra :)Ni kan Gå på Bio eller ha en mysig filmkväll med chips och dricka eller vad ni föredrar och bara mysa, Du kan ge den du gillar en puss när någon ska gå hem om du inte vågar göra det medan ni ser på filmen.Sedan så måste man ju inte råhångla första gången. En puss räcker första gången om ni inte vågar pussas ännu mera ;)


+1
Bra skrivet till TS.
RakatKadaver:

Jag är man och jag pratar för oss alla.Vi är enfaldiga varelser och det räcker med att säga:"Ligga?"


Lyssna inte på dom som skriver så, dom är såna killar som bara vill ha sex.
Jag som inte är sån säger att de kommer naturligt, kan ta 3 veckor innan första kyssen men om du aldrig gjort de förut är de naturligt, efter du gjort de blire bara lättare.
pendu:

Sätt på en film och närma dig personen under filmens gång, le mot den och ha ögonkontakt. Om attraktionen finns där så brukar det te sig naturligt.


Kommer ihåg själv att me tjejen jag har nu var jag lite blyg i början konstigt nog (:
Men messa med henne innan å prata om att när vi myser om de är okey om jag gör så och så, för är lättare att skriva saker ju (:
Sen när vi skulle mysa kände jag mej typ tvungen att hålla om henne för skrev att jag skulle de så jag gjorde de bara x)
kanske inte hjälper men ändå.