Forumet - Hur ska jag veta vad han vill??

Hur ska jag veta vad han vill??

1150 0 36
Jag träffade en kille på simhallen i våras. Tyckte han var jättefin så jag frågade vad han hette osv. Fick så småningom hans nummer och msn. Han hade en tjej då. Dom var tillsammans i 6 månader men dom gjorde slut för ca 4 månader sen. Sen dess har vi chattat och sms'at jättemycket. Jag har även ringt han några gånger. FÖr några dagar sedan träffades vi i skidbacken. Vi sa hej till varandra men det blev inte mycket mer än så. Vi messar/chattar nästan varje dag. Ibland är han väldigt pratglad och pratar på som bara den, ibland säger han inte ett ord. Jag gillar verkligen den här killen jättemycket, skulle jättegärna vilja träffa han..men är så osäker på hur han känner för mig..

Tycker ni jag ska fråga om vi kan träffas eller borde jag vänta tills jag vet mer om hur han känner för mig?

*Bara seriösa svar, tack.

Spana också in:

joof:

Jo det förstås. Men wtf, vi har ju pratat med varandra i några månader nu. Hur länge till ska man behöva vänta egentligen?


Om han intresserad av dig lika mkt som du är intresserad av honom, så ska han springa till dej (om du vet vad jag menar), annars så kan oxå visa honom på ett "vettigt" sätt att du verkligen gillar honom, NI har ju speciella färdigheter ni tjejer [wink]