Forumet - Hur ska man lyckas hitta sig en tjej igen?

Hur ska man lyckas hitta sig en tjej igen?

726 0 13

Hej alla glada! Förr om åren hade jag en väldig framgång med damer. För att nämna tidigare meriter kan jag berätta att både det här forumet, bilddagboken och fejjan har lett till trevliga (våta) möten irl. Även fester och liknande möjligheter att träffa tjejer har gett utdelning. Men så helt plötsligt kan man väl säga att det hela dog ut efter mitt sista fina förhållande 2012.  Sedan dess har absolut ingenting fungerat mer än ett dåligt ligg. Inte ens en liten träff har varit möjlig att få till. Oftast får man inte ens svar, vilket inte var fallet förut.

Alla kära läsare, finns det några tips på hur man kan komma ur den onda cirkeln? Celibatet och alla misslyckanden leder till psykisk ohälsa som påverkar så mycket annat i livet. Är man helt enkelt för gammal  för livets godaste när man har passerat 21? Eller har tjejer helt enkelt bara blivit tråkigare?

Spana också in:


Michos Miche: Eller har tjejer helt enkelt bara blivit tråkigare?
Vad jag märkt så är tjejer över 20 oftast väldigt...ska vi säga uttråkade är min erfarenhet.
Flesta drar samma historia om exet som var totalt dum i huvudet och att de nu vill festa loss med tjejerna och resa så en kille blir prioriterad lägre än iphonen i deras ögon.
sen är ju yngre tjejer mer psykiskt instabila så de söker ju sig till dig på ett annat sätt, när de väl växer upp blir de mer avvisande
sånt är livet mate :)