Forumet - Hur ska man orka leva?

Hur ska man orka leva?

366 0 14
Hur ska man orka leva, med två personers liv på sitt samvete (jag gjorde inget fysiskt mot dem, det är snarare vad jag sagt och inte sagt) varav en var den första jag någonsin älskade samt den sista. I skrivande stund lider jag av 4 kroniska sjukdomar.

så, hur ska man orka leva?

Spana också in:

Jadu, mitt ex tog livet av sig pga att jag var inlagd pga mina sjukdomar och jag fick hjärtstillestånd och hamnade i koma. Tydligen så hörde hon bara "han fick hjärtstillestånd..." och såg mina päron gråta osv. Så hon trodde jag hade dött...så hon pallade inte leva utan mig
Den frågan ställer jag mig själv varje dag....har slutligen kommit på att det spelar ingen roll hur lite man orkar leva. Om man inte gör något åt det så fortsätter man leva vare sig man vill eller inte.

Några små tips på vägen. Stäng av så många känslor som möjligt. Låt hjärnan gå på autopilot i så stor utsträckning som möjligt. Träna först in en socialt accepterad roll som inte kräver allt för mycket energi att upprätthålla och inte blir allt för uppmärksammad.

Så länge aoutapiloten inte ballar ur och riktigta människor runtomkring börjar slita och dra i dina drömmar om självmord, världshat, existensiella paradoxer och bedövande ångest så har du goda chanser att slippa undan interna stor rubriker om ditt misslyckade liv bland dina vänner. Ett annat plus är att du personligen slipper upptäcka hur gärna de riktiga människorna uppmärksammar och river upp dina problem för att i nästa stund skita i att försöka förbättra situationen över huvudtaget.