Forumet - Hur ska ni rösta i riksdagsvalet 2014?

Hur ska ni rösta i riksdagsvalet 2014?

12932 3 130
Tyvär så kan inte rösta ännu för jag har inte ålder inne. Men hur ska ni rösta eller hur hade ni röstat? Skriv varför ni ska/skulle rösta på partiet. Själv så hade jag röstat på KD eftersom de är i min mening vårat mest konservativa etablerade parti med kristna värderingar. Jag är konservativ och frågor som familjepolitiken, äldreomsorgen och företagspolitiken är mycket viktiga för mig. Jag tycker som dem på väldigt många punkter. Men bland annat: Absolut nej till försök att tvångsdela föräldraförsäkringen. Absolut nej till samkönade äktenskap och samkönade adoptioner. Sinnessjukt att det är lagligt. Äldre ska få lättare att välja boende och bensinpriserna ska sänkas.

Master_Of_Puppets: Som sagt jag är konservativ. Slå upp begreppet som du inte verkar förstå.
Vet vad det är, det är ett gäng gamla tanter och gubbar som är fast i 40-talet. Kommer från en kristen släkt.

Master_Of_Puppets: Jag tycker inte att homosexuella ska kränkas eller trakasseras på något vis. Ett barn har rätt till en Mamma och en Pappa och äktenskapet är en helig förbindelse mellan en man och en kvinna.
Min mamma är som sagt gay, har aldrig haft några problem med det. Inte min bror heller. Har du någon verklig erfarenhet av homosexuella och deras äktenskap? Många av morsans vänner har barn.

Spana också in:

Ge er! Tråden handlar om vad man kommer att rösta på i valet år 2014, inte TS politiska åsikter.
Trots att jag inte håller med honom så är det ingen anledning för mig att gå off-topic. Det samma gäller er. Det här forumet behöver verkligen modereras upp!

Ont:
Jag får heller inte rösta i år, har ej åldern inne. Men hade jag fått det, så hade jag, som det ser ut idag, antagligen röstat SD. 
Varför?
Jag är emot att det finns människor som kommer hit och begår diverse brott och istället för att skickas hem, får de en fribiljett till ett sjyst hotell i några år. 
De pengarna och resurserna vi lägger på det kriminella avskum kunde man istället lagt på någon som svälter, är livrädd och faktiskt vill komma hit och försöker anpassa sig och inte bara sabbar.
Vänsterpartiet, 2014 känns som det tabloiderna skulle kalla för ett "ödesval". Nyliberalism eller demokrati? Fascism eller jämlikhet? Sexism eller  feminism? Willy Craaford eller Timbuktu? 
Tänker därför rösta på detta mitt parti men (med Rosa Luxemburgs citat i huvudet) aldrig glömma att politiken är något mer än ett val vart fjärde år.