Forumet - Hur skaffar jag mig enklast en fleshlight?

Hur skaffar jag mig enklast en fleshlight?

13201 1 46
Hej. Jag är en kille på 14 år som verkligen vill skaffa mig en fleshlight. Mitt problem är att jag inte vet hur. Jag vill absolut inte köpa över disk utan skulle helst vilja beställa på internet. Kan jag beställa en sak i mina föräldrars namn och sedan hämta ut det på postförskott utan att de vet om det? Är det någon här som har erfarenhet av att beställa sexleksaker från teknikmagasinet? tack för svar.

mvh william

ps. Var snälla och skriv seriösa svar och inte en massa saker om att det är fel med lösfittor osv.[smile]
william von anka:

skriv seriösa svar


Hmm, knepigt läge!

Att beställa i föräldrars namn låter lite risky...

Att köpa över disk vore antagligen det bästa egentligen. Tänk efter, de säljer grejer där av en anledning. Det enda som kan vara värt att "oroa" sig över är väl isåfall att bli sedd där av någon du känner... men what are the odds?

Sen vet jag inte hur det är med åldergräns, vissa butiker har antagligen det... men vet att det fanns en i staden där jag bor där massor av folk i din ålder sprang (har jag hört... jag var inte stammis själv).

Och just det, teknikmagasinet... men det är väl samma sak där. Gå bara in och köp, och gå hem. Som sagt, om det var meningen att ingen skulle köpa, då skulle de inte sälja! [y] Ett tips är väl att inte välja rusningstid bara, så du har 4-5 pers efter dig i kön, det kan ju kännas lite småjobbigt (om du bryr dig, vill säga).

Och för online-alternativ vet jag inte om det finns något bra svar, som inte gör att du måste avslöja vad du tänkt köpa...

Spana också in:

Jag tror man kan skaffa ett Payson-konto eller liknande även om man är under 18, sätta in pengar på det genom att gå till banken och sedan använda det för att betala. Lite bökigt, men det borde gå.

Annars kan du ju bara göra som alla och använda handen. Det har funkat för mig i 12 år nu och jag har inte tröttnat än.
Ähh gör som alla andra gör när de köper sin första sexleksak över disk. Be att få den inslagen bara. Köp ett wacky kort så alla förstår att den här presenten verkligen på alla sätt och vis är menad som ett bachelorskämt.

Tips: gör inte som, eh, min kompis gjorde, hon fick nämligen panik när hon glömde köpa batterier och bad att få ett separat paket batterier inslagna också. Det var tydligen uppenbart då.
Istechetvåpunktnoll:

Greger skulle ha blivit besviken.


Rolig video där![wink] Tack för alla seriösa svar! Nu återstår bara en fråga.
Vet någon om de har någon åldersgräns för sexleksaker på teknikmagasinet? Jag har hört att 16 åringar har lyckats köpa men jag är ju ändå yngre. Någon som vet?
Ursäkta för att krånglar till det så. Precis som dvärgkastarn sade har jag öppnat ett paysonkonto och satt in pengar från mitt bankkort. Nu när nästan allt är klart undrar jag om det går att hämta ut paketet även om jag är minderårig om jag anger mitt namn på försändelsen? tack för att ni står ut med mig!
timeisrunningout:

Ta inte med en kompis för att verka övertygande heller, för din kompis kanske frågar vem presenten ska till innan ni lämnar butiken och när du då slänger ur dig ett random namn kanske hon säger "MEN HON FYLLER JU INTE ÅR FÖRRÄN OM ETT HALVÅR" lite för högt.


hahaha
william von anka:

Vet någon om de har någon åldersgräns för sexleksaker på teknikmagasinet? Jag har hört att 16 åringar har lyckats köpa men jag är ju ändå yngre. Någon som vet?


Säg att du är fjorton år, har ingen flickvän och att du har tröttnat på Lena Handén. Om expediten är man eller tidigare har jobbat på ungdomsmottagning så lär du bemötas av förståelse.[y][y]