Forumet - Hur skaffar man sig en relation?

Hur skaffar man sig en relation?

2155 0 29

Spana också in:

PIXPOXYS SKOLA:

1. du hittar först en kille/tjej du är intresserad av.
2. lär känna personen, men inte för snabbt. Men om du blir dizxad på stört, hänvisat jag till fråga 1 igen.
2. Om det går bra så börja umgås på fritiden, kanske byt nummer eller bestämt att ni ska ses i stan. Om det inte går bra hänvisar jag till fråga 1 igen)
3. När ni har känt varandra i mer än några veckor kanske man ska leta efter tecken. Om du inte hittar några täecken. Hänvisar jag dig till fråga 2.
4. Om du hittar tecken. Kan du fråga om kille/tjejen i fråga är intresserad. Om ja, häng ännu mer med personen. Om inte. hänvisar jag till fråga 1. och så vidare.

OBS!, häng inte kvar med personen om du är intresserad av en relation. Men om ni blir goda vänner. Kanske ni förblir det i resten av era sorgfyllfa liv [love][love][love][love]
Nachac:

Alpha-male-crapet är ju jätteytligt. Appellerar till det biologiska och går dessutom ut på att man ska förställa sig själv.


Det du beskriver är en lära/skola. Det finns hur många skolor som helst.
Jag tror det du tänker på är boken The Game / Spelet av Neil Strauss.

The Game är nog den enskilt största källan till att män upptäcker att det visst går att utveckla sina förmågor med kvinnor, att det inte bara är en medfödd egenskap, att “vissa har det och andra inte”.


Men förutom att leda in människor på självutveckling skildrar The Game också ett gäng metoder och synsätt som de använder. Principerna bygger i varierande grad på manipulation, på utgångspunkten att killen har ett lägre värde en tjejen, och således behöver på något sätt ta ner henne till sin egen nivå, alternativt fejka bilden av att man har lika högt värde som hon har.

Personligen tror jag på Warm Egoless alfa.
Till skillnad från the game, så är den boken (gjord av John Alexander) mycket mer psykologisk.
Jag vill hjälpa så många killar som möjligt med detta (15+), för att jag inte vill att de ska råka ut för samma fallgropar som jag gjorde i tonåren.