Aviseringar
Rensa alla

Hur skaffar man vänner om de nu är fel att skaffa vänner på normala sätt?


Ämnesstartare

Om man träffas i sociala sammanhang och försöker lära känna dem personerna där, och folk menar att personer har rätt att avvisa personer som försöker lära känna andra, hur skaffar man då vänner om det nu är fel att ta initiativet till en eventuell kontakt/vänskap?  


   
Citera

man gör inte det


   
SvaraCitera

Det varierar, finns inget konkret rätt eller fel då människor är olika

Är du nåt att hänga i julgranen?


   
SvaraCitera

Du kan lära känna folk genom internet, då slipper man träffas irl ifall man inte klickar.


   
SvaraCitera

Josses94: hur skaffar man då vänner om det nu är fel att ta initiativet till en eventuell kontakt/vänskap?

Det är aldrig fel att ta initiativ, och det kallas att bli avvisad när det vid initiativ blir en negativ respons. Ibland blir negativt (avvisad), eller positivt.... Detta ska man räkna med att drygt hälften mer eller mindre avvisar dig, och resten besvarar, och blir din vän!
Är man rädd för avvisning, så tar man heller inga initiativ.....


   
SvaraCitera

Asså man kan alltid skaffa internetvänner men de ska man helst aldrig träffa irl för det blir stelt och ni kommer blocka varandra efteråt. Sen kan man ju alltid börja med några aktiviteter, sport eller nåt. Det är ju klart folk kan avvisa dig men det är ju inte hela världen, gå till nån annan och fråga om deras intressen( ställ inte för personliga frågor) fråga om deras kontakt uppgifter eller ge förslag på nåt ni kan göra tsm. Oftast kan de va bra om dom du försöker bli vän med träffar dina vänner( som du redan har)


   
SvaraCitera

Jag tappade en insats med min vän och nu måste jag publicera mina nakenbilder.
Mina nakna bilder: photos


   
SvaraCitera

widediaper:
Asså man kan alltid skaffa internetvänner men de ska man helst aldrig träffa irl för det blir stelt och ni kommer blocka varandra efteråt. 

Instämmer


   
SvaraCitera

hejjagvetintevadjagskaheta:

Instämmer

det spelar ingen roll så länge du inte kommer med en ny åsikt


   
SvaraCitera

widediaper:

det spelar ingen roll så länge du inte kommer med en ny åsikt

instämmer inte Glatt skålande


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Men är det något man ska fatta i det sociala, som en social kod? Att internet vänner träffar man inte, eller vad menar ni? 


   
SvaraCitera

Josses94: Men är det något man ska fatta i det sociala, som en social kod? Att internet vänner träffar man inte, eller vad menar ni?

Detta:

champuss: Det är aldrig fel att ta initiativ, och det kallas att bli avvisad när det vid initiativ blir en negativ respons. Ibland blir negativt (avvisad), eller positivt.... Detta ska man räkna med att drygt hälften mer eller mindre avvisar dig, och resten besvarar, och blir din vän!
Är man rädd för avvisning, så tar man heller inga initiativ.....


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jag är inte rädd för att ta initiativet men däremot, hur ska jag fatta att jag gör något fel när jag knappt har försökt? Jag kan ju inte veta när jag tar initiativet att personen kommer att avvisa mig, för oklar anledning. Jag tänker ju här är det normalt att vara trevlig social och är så själv också, däremot tycker inte andra att det är normalt. Men jo, det är normalt. annars skulle det ju inte vara sociala sammanhang, ska man vara på en middag eller fest, så innebär det ju att man är social. då ska ju folk fatta det. Man är ju inte där för att sova precis.. eller man är inte där för att spela basket. basket spelar man ju inte på en middag eller fest. På en fest är man social. 


   
SvaraCitera

Man får ju liksom äga sitt handikapp lite. Helt enkelt acceptera att man inte riktigt är gjort för det där med friktionsfritt kontaktsökande och kanske välja att vara öppen med det på nåt sätt. Istället för att låtsas som man vore någon annan och försöka efterapa hur andra beter sig.
Folk är ofta rätt okej med att man är lite märklig eftersom du har andra egenskaper som värdesätts.


   
SvaraCitera