Forumet - Hur skall jag bete mig?

Hur skall jag bete mig?

495 0 37
Hej!

har pratat med en tjej endel på msn och via sms, och på nyår strulade vi.

det fortlöpte och hon verkade tycka om mig, skrev sms och vi träffades igen i sällskap av andra kompisar.

hur som helst, på senaste tiden har hon betett sig konstigt.

vi såg på film en kväll och jag pussade henne, då liksom drog hon sig undan och var helt låg när jag frågade hur hon mådde

hon drog hem tidigt och verkade ledsen och nere

senare på kvällen skrev hon att hon inte visste hur hon kände egentligen, och att "jag försöker för mycket". det "var mycket just nu"

hur som helst, detta var för två dagar sedan och jag ännu inte fått något svar från henne vad som kommer hända mellan oss.

vad ska jag göra? vara på henne och fråga, uppmuntra eller vara lite i bakgrunden och ge henne lite utrymme att tänka och fundera i?

tycker detta är oerhört jobbigt och konstigt, då hon dagen innan vi skulle träffas var hur glad som helst, flörtade liksom..

Spana också in:

smurfhesten:

vi såg på film en kväll och jag pussade henne, då liksom drog hon sig undan och var helt låg när jag frågade hur hon mådde


Men hallå?!
Du kan inte bara förvänta dig att det är ok att pussas o hålla på med en person du aldrig träffat irl. Hon blev säkert obekväm eller osäker.
Ta det lite lugnt va?
Kanske är att man till en början tkr om de, som en jättekort förälskelse eller nåt ? Eller om man bara snackat så blire liksom att de är något man vill ha, som man kan få känslomässigt (eller vad man ska säga) men man kan ändå inte få det (det=personen då), och när man väl får tillgång till det så blir det ointressant ?

Eller så har hon helt enkelt ändrat sig, jag har förmodligen varit med om det.
Eller ja, det var någon snubbe jag gillade sen när han fick veta det så bara försvann det totalt, visserligen kom det tillbaka igen (vilket han fick veta utan att jag ändra mig) men ja..
Människor funkar konstigt, och sånadär saker kan man inte rå för..
Dock så kanske man ska tänka att man kanske ska ta det lite lugnt ifall man vet att man lätt kan ändra sig, så man slipper såna komplikationer ifall den andra personen också skaffar tycke för en.