Forumet - Hur skall jag ta tag i mitt liv?

Hur skall jag ta tag i mitt liv?

1533 0 37
Hej,

Jag kan börja med att beskriva min situation: jag är 21 år gammal och bor fortfarande hemma. Ända sedan jag slutade gymnasiet så har jag arbetar extra på ICA till och från men fortfarande inte tjänat tillräckligt med pengar för att kunna flytta hemifrån. Så just nu känns det som att jag snyltar på mina föräldrar och känner att de inte vill ha kvar mig hemma, de har också nämnt det i förbiförten då och då.

Jag skulle gärna plugga på universitet men är rädd för att jag inte skulle klara av det, och dessutom har senaste ansökningsdatum till höstens kurser redan varit. Jag vet inte heller vad jag skulle vilja läsa eftersom jag inte är speciellt duktig på någonting. Kanske journalistik.

Så nu är min fråga, har ni några tips på hur jag kan ta tag i mitt liv och försöka börja förändra det till något bättre?

Jag kan också nämna att jag har ett fåtal kompisar som jag umgås med mer och mer sällan eftersom jag stänger in mig i mig själv mer än tidigare. Och jag skulle jättegräna försöka upprätta kontakten igen men jag är rädd att de inte tycker att jag är värd det.
Såhär jag skulle skita i allt, tyvärr är jag sådan som kanske inte hjälper i längden men jag orkar bara inte med alla "måsten" att komma bort ifrån det är så jävla skönt, sedan när du inser vad du gjort igen så börjar skiten igen... men hey that's life ta avstånd från alla måsten och ifall dina föräldrar vill kasta ut dig så får du väll förklara din situation för dem så som du besrkiver här..

Spana också in:

Paseo:

http://saraisabelle.myshowroom.se/exsultate-jubilate/


Problemet är att jag inte direkt har några intressen som jag kan försöka göra ett yrke av.

Tickstart:

hatar jättegränor[blush]


[blush]

Barbienele:

en hey that's life ta avstånd från alla måsten


Fast det är inga måsten, jag vill ta tag i mitt liv för att må bra igen.
Xisco:

Tror jag idag läste att det går att söka till yrkesutbildning senast 22 maj, så testa det kanske?


Tack, det var ett bra förslag! Ska försöka kolla upp det.

höna:

meeeen jag tror det löser sig med tiden. hakuna matata


Men det är så jag har tänkt i tre år och det känns inte riktigt så längre.

Paseo:

Fundera ut något du verkligen gillar.


Ja, ska försöka. Men det är väldigt svårt.

Barbienele:

Bli manlig strippa om det nu är så bråttom.


Jag är för tjock.