Forumet - hur skall man reagera?

hur skall man reagera?

192 0 12
ifall någon helt oprovocerat, pga eventuell osäkerhet och/eller omogenhet, exempelvis kallar en "jävla idiot", förstör ens saker eller något i den stilen.. hur bör man reagera?

jag är trött på att ignorera och det är inte så väldigt ofta det händer. men hur hanterar man den här typen? vad kan man svara? jag inser att man genom den eventuella konversationen bör hålla sig lugn och sansad. men hur skall man förhålla sig? jag är inte särskilt bra på det sociala och skulle uppskatta tips helt enkelt.

Spana också in:

I mitt fall händer sådant sällan. Men när det väl är nära att hända så visar jag dem att jag är medveten om vad dom skall komma till att orsaka. Så jag tittar dem bara i ögonen och säger "Är det verkligen ett sådant vist val?". Eller något i den stilen. Det är mer eller mindre en upplyselse om hur tvär idiotiskt val dem kommer genomföra. Majoriteten av gångerna förstår dem att det inte är så klipskt att genomföra sin plan.

Visa att du behåller lugnet bara. Att du känner dig opåverkad av dess närvaro eller vad dem åstadkommit. Genom det visar du kort och gott vem som har huvudet på plats.