Forumet - Hur skulle du ha gjort?

Hur skulle du ha gjort?

333 0 31
Nästa helg måste jag välja mellan två, för mig, väldigt viktiga saker.

Den helgen är det Öppet hus på min skola. Eftersom jag är 50% av alla tjejer som går min utbildning, tycker mina lärare att det är bra och kul om jag är där. Dessutom vill min mormor komma och kolla hur det ser ut när jag är i skolan.

Samtidigt har min pojkväns föräldrar bett mig följa med och gratta min pojkväns faster på hennes födelsedag. Hon bor i Uppsala och det kommer ta hela dagen. Till saken hör att hans föräldrar redan bett mig säker 5-6 gånger att jag ska följa med på dylika saker och träffa lite släkt och vänner till familjen, och jag har varje gång avböjt.

Det känns viktigt att vara i skolan eftersom jag vill att fler tjejer ska välja min linje och jag på så sätt kanske kan påverka det. Dessutom antar jag att min mormor skulle bli jätteglad om hon fick komma och träffa mig där (även om jag nu såhär kan erkänna att jag egentligen inte vill umgås med henne i skolan samtidigt som jag är med mina vänner...). Samtidigt börjar jag känna en enorm press på mig att träffa de där släktingarna, då min pojkväns föräldrar har frågat mig så länge och jag i princip är hemma hos dem fem dagar i veckan och de tar hand om mig och är jättemysiga som riktiga föräldrar.

Snälla hjälp! [sad]

Spana också in:

smisk:

själv anser jag att det är viktigare med utbildning än relationer.


Men rent tekniskt sett är det ju inte min utbildning. Det är ju nån liten 9:ondeklassares. Jag har nämligen tänkt i samma banor som du, kommit fram till det du kom fram till och sedan insett det jag just skrev.
Marielle Hagblad:

Men rent tekniskt sett är det ju inte min utbildning. Det är ju nån liten 9:ondeklassares. Jag har nämligen tänkt i samma banor som du, kommit fram till det du kom fram till och sedan insett det jag just skrev.


Ptja, men jag tycker andras utbildning är viktigt också. Vem vet; du kanske hjälper någon på traven att lyckas med något stort? [cute]
Marielle Hagblad:

Följa med till Uppsala (Du röstade på detta alternativ)


Visst kan faster potentiellt vara ett arsel, men det låter ändå roligare. Öppet hus på skolor brukar suga dase något helt kolossalt. Alltid. Live on the edge, liksom, och dra till Uppsala foeh hellewetteh [party]