Forumet - Hur skulle ni (killar) reagera?

Hur skulle ni (killar) reagera?

1546 0 20
Hej har en fråga jag hoppas få svar på!
Du är en blyg kille och låt säga att det går en tjej i klassen årskursen under dig som kollar väldigt mycket på dig om du var intresserad skulle du då kolla tillbaka på henne? om du inte alls var intresserad skulle du ignorera? :p
Alltså... jag är jättekonstig när det gäller att kolla på folk. Jag viker blicken om jag ser att de tittar mot mig, utan att tänka på det.

Hände senast i torsdags när jag skulle beställa kaffe (å denna tjej var inte ens het eller ens något jag skulle vilja komma närma... då hon är slampig). Tittade in genom McDrive luckan och så gjorde hon mitt kaffe... när hon tittade på mig så ba - SNAP så vändes blicken mot ratten...

Efteråt tänkte jag.. w.t.f!.

Och sen igår (fredag) åkte jag å beställde kaffe igen... och lyckades att inte vika blicken!

bara så du vet.

[smile]

Men annars... för att gå till din fråga:
Nja, kanske... alltså... kanske... om jag får goda vibbar kanske [rolleyes]
tack! :)
för alltså, jag gillar en kille jätte mkt och han verkar vara rätt frammåt med sina kompisar och så men när jag snackade med honom (en gång bara tyvärr) verkade han jätte blyg och kollade ner i marken och typ log och när han går förbi ser han mig alltid och vi kollar upp samtidigt får ögonkontakt i några sekunder och han viker sedan undan blicken och kollar igen några sekunder senare, ser han att jag kollar kollar han bort igen. Hur ska jag tolka detta?

Spana också in:

walkinthruh:

han jätte blyg och kollade ner i marken och typ log och när han går förbi ser han mig alltid och vi kollar upp samtidigt får ögonkontakt i några sekunder och han viker sedan undan blicken och kollar igen några sekunder senare, ser han att jag kollar kollar han bort igen. Hur ska jag tolka detta?


Nu är det här förstås väldigt individuellt, men jag skulle nog säga att han definitivt är intresserad, men osäker. Go for it!
walkinthruh:

för alltså, jag gillar en kille jätte mkt...


aksustik:

Nu är det här förstås väldigt individuellt, men jag skulle nog säga att han definitivt är intresserad, men osäker. Go for it!


[bigcheers][y]

GLHF!

Men du... ett tips:

Gå inte bara fram å kör ner tungan... har hört att det inte fungerar så bra. [party]
walkinthruh:

om du var intresserad skulle du då kolla tillbaka på henne? om du inte alls var intresserad skulle du ignorera? :p


ja det e klart man skulle kolla tillbaka på henne[smile]
Jag skulle säga som det är om jag inte var intresserad av tjejen vilket jag har gjort för många gånger[tired]Jag själv väntar på den "rätta" vilket jag kanske tror är på gång nu.[bigcheers]
walkinthruh:

kollar väldigt mycket på dig om du var intresserad skulle du då kolla tillbaka på henne? om du inte alls var intresserad skulle du ignorera? :p


Öhm.. Hade nog inte tänkt varken buh eller bäh om jag inte varit intresserad. Hade jag dock varit intresserad och blyg, hade jag försökt ignorera. (Gjorde alltid detta förr när jag var sjukt blyg av mig)