Forumet - Hur snabbt brukar ni köra?

Hur snabbt brukar ni köra?

5300 0 97
Hur snabbt brukar ni köra när är ni är ute och kör med bilen?

Personligen håller jag hastigheterna ganska noga, kan bli att jag kör 10-20 km/h över hastighetsbegränsningarna ibland dock.

Någon som vet hur det fungerar med poliskontroller? För jag vågar nämligen inte dra på till några högre hastigheter när man kan stöta på en kontroll helt plötsligt. Jag är väldigt nyfiken hur så många vågar dra på 150+ km/h på en 70 väg.

Spana också in:

DMITRI:

när jag får körkort ska jag lätt köra alldeles för fort iaf..
minst 130 på 90väg osv


Visst det känns lockande. Men jag förstår inte varför du vågar, i synnerhet om du just får kortet. Att just få körkortet är en skön känsla, fast att förlora det direkt skulle vara förkrossande.

Knepig:

Brukar aldrig köra mer än 10km/h över hastighetsgränsen, känns bara onödigt.


Jo, egentligen. Fast någon kväll så skulle man vilja åka ut och prova bilens färdigheter och ta en liten snabb åktur.

nesinnas:

Vågar och vågar.. det känns inte som nån superbra idé bara.


Ehm nej, men nu är det så att många gör det. Frågan är riktad till dem faktiskt :p
håller hastighetsbegränsningarna på mindre vägar
Kan bli att man ligger 10 över om det är en väldigt lång 50väg med god uppsikt
Snabbaste nånsin kört : 160 på en 70väg (nedförsbacke mitt i natten och ett accelerationsfält för lastbilar som stod oanvänt)

Om man frågar mig så anser jag att man får köra över om man anser det lämpligt, d.v.s att det inte är så mkt folk ute på vägarna och sikten är god.
Snabbaste jag kört var 150 km/h sommar sol och inte en jävla bil på motorvägen helt sjukt :> Blåste på ett tag bara dock, ville titta vad bilen gick för :). Fast det är inte nått jag är stolt över, bättre att göra sånt på bana.

Men annars brukar jag ligga runt 25/30 km/h 45/50 km/h 70/75 km/h 90/95 km/h 110/120 km/h.
Jag brukar köra lite för fort men försöker akta mig för att köra så fort att jag blir av med körkortet. Tror det är 30 km/h för fort på allt utom på 30-väg där det räcker med 20 km/h för fort för att bli av med körkortet.

Att ligga på strax under 140 på motorväg en fin dag känns inte det minsta farligt. Däremot kör man ju knappast 80 inne i ett bostadsområde där det är 50. Man anpassar ju till situationen. Men vanlig fartböter vore en ekonomisk katastrof också just nu, usch [shake]
ja dum som jag e så körde jag ca 170 Km/h på 90 väg(lugnt på natten) så kom det såklart en iller som dom där jävla djurätsaktivisterna släppt ut. men jag var smart nog att bara fortsätta, men det var lite äckligt när det bara slafade i hjulhuset. Sen dess har jag inte kört över 110 Km/h. detta hände när jag låna pappas SAAB 900i i 16 års åldern. Bara för att jag skulle vara så "tuff" Hade lite brudar och polare i bilen.[n]