Forumet - Hur stoppar man sötsugen?

Hur stoppar man sötsugen?

5395 0 43

Jag är en tjej som är 167 cm lång och väger 60 kg, det är as mycket för mig, har alltid vägt runt 53 kg och blev chockad över min nya vikt, försökt banta men då blir sötsugen för starka och jag äter igen, Någon som har tips på hur man stoppar sötsugen? Vet redan att man ska dricka mycket vatten och undvika salt, finns det något mer?  

Undrar oxå om någon har bra tips på hur man får smalare lår, sexigare mage, skitsvårt att få bort all fett från magen :/ 

Spana också in:


NicoleF:
Jag hade tänkt mig runt 200-300 kalorier under 1 månad, jaja klart men VAD ska man träna 
Alltså, du verkar ju bara vilja få mindre fett på magen och på låren?  Det gäller då att vara på ett kaloriunderskott tills du är nöjd. Då blir du smalare, men det är rätt ohälsosammt att göra det. Styrketräning är effektivt. Gå till gymmet och fråga någon som jobbar där om instruktioner. IMO är det snyggare med lite muskler än helt otränad men ändå smal. Och nej, du kommer inte bli "biff" bara för att du lyfter lite vikter.

sötsuget stoppar man mest effektivt genom att förse kroppen med bra mat. att du är sötsugen när du bantar (och ligger på 2-300 kcal vilket är farligt lite) är inte ett dugg konstigt och kroppens sätt att säga åt dig att GE DEN MAT. Du är inte tjock, du har normal vikt, ta hand om din kropp. Ät mat. Ät normalt. 200 kcal är ingenting, det kan du inte leva på. 

alltså det finns ju den sjukt dåliga taktiken att börja med nikotin. går alltid ner jättemycket när jag sysslar med det. i annat fall kan man ju köra requiem for a dream style och käka amfetamin.

Eller bara göra som ordentliga människor och äta ordentligt av vanlig bra kost samt faktiskt härda ut, såsom jag gör med mitt nikotinbehov just nu

Kroppen tar väldigt mycket stryk av om du börjar äta så lite... Hade en vän, hon ville gå ner i vikt. Hon började räkna sina kalorier och springa hur mycket som helst, det hela slutade med att hon blev inlagd på sjukhus i en månad där de tvingade i mat i henne. Hon blev skitmycket efter i skolan ju... Min mamma behövde inte röra på sig alls - hon började med LCHF... Fungerade skitbra ju! Hon gick ner hur mycket som helst :) Så enligt mig ska du äta hälsosamt, inte banta! Icke!