Forumet - Hur stor åldersgräns får det vara mellan killen och tjejen

Hur stor åldersgräns får det vara mellan killen och tjejen

1218 0 4
Jag såg precis en kille vid busshållplatsen som var fett snygg. Jag kollade på honom lite sådär ibland, men inte liksom stirrade om ni trodde det. Iallafall, jag tror han la märke till något speciellt av mig också. För jag såg han kolla lite  då och då på mig och det kändes som mer än vanligt och på ett annat sett än om det skulle vara vem som helst. 
  Jag är 14 år (fyller 15 år i januari), och han såg ut att vara typ 17 eller 18 år, och dessutom hade han en snusdosa i bakfickan (Vilket var negativt enligt mig men spela roll just nu) det tyder iallafall på att han som minns är 18 år.
  Så till min fråga, hur stor ålderskillnad tycker ni är som max ifall man är i min ålder, hur gammal får han som äldst vara alltså?

Kommentarer (2)

  1. Han kan lika väl vara 25 :$

  2. Lagen säger ju våldtäkt per automatik så länge du är under 15. Rent regelmässigt tror jag han kan vara hur gammal som helst efter det, men lite underligt är det ju må jag säga.

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Snackade med min kompis om det och vi kom överens om att nian är minst åldern man kan vara  med (vi går i tvåan).
Som kille hade jag tyckt det skulle va konstigt om någon av mina polare på 20 bast hade en tjej som gick i 9an. Ja ålder spelar en viss roll då är man 15 bast så har man inte ens kommit in i vuxenlivet än och blir man ihop  med en kille som är 4-5 år äldre så är det en ungvuxen. Vet ej, vrf  skulle en vuxen  vilja  vara tsm med en tonåring? 
Medan det finns vuxna kvinnor som är bra mkt snyggare och lättare och leva med ( oftast)

Min erfarenhet så är en åldersskillnad på max 5 år det som funkar bäst. Klart det finns undantag men det är väldigt få!

Spana också in:

Går i 8:an och attraheras nästan bara av folk som är typ 16-20 och Ibland även äldre.. Varför?!