Forumet - Hur stor risk att jag är gravid?

Hur stor risk att jag är gravid?

1787 0 4
Hej, för två veckor sedan hade jag oskyddat sex med en kille fast bara i 5 minuter och han kom inte i mig. Sedan förra veckan hade jag oskyddat med en annan kille som inte heller kom i mig, och igår hade jag oskyddat med en kille i en minut typ och han kom inte heller i mig. Jag vet hur korkat det är att köra oskyddat, och ska absolut inte göra det igen, men jag undrar hur stor risken är att jag är gravid? Jag hade mens mellan de två första killarna, så har inte haft ägglossning under någon av samlagen. Min menscykel är jättelång och min nästa ägglossning är om nästan två veckor. 

Så, jag har haft oskyddat sex 3 gånger de senaste veckorna utan att killen har kommit i mig och jag har inte ägglossning, men hur stor risk är det då att ändå vara gravid?

Jag ska till ungdomsmottagningen på tisdag och kolla mig oavsett, men vill veta lite vad ni tror :)

Kommentarer (4)

  1. tänkte du ej på hur korkat det var efter de första gångerna också?? :s 

    risken finns att du är gravid, ja. 

  2. Jo men jag var påverkad av alkohol de andra gångerna vilket försämrade mitt omdöme. Jag kom inte hit för att få en lektion i hur ansvarslös jag var. Jag är väl medveten om att det finns en risk att jag är gravid, men jag undrar ungefär hur stor risk med tanke på omständigheterna. :)

  3. Det kan vi omöjligt svara på... 

  4. Vet inte om någon har lärt dig detta (jag lärde mig detta i 5:an) men om du drar ut kan du ändå få sperma i dig. Typ under hela samlaget kommer sperma ut (before-cum) 

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Bra att du kollar dig hos ungdomsmottagningen, där får du förmodligen säkrast svar.

Sedan ingen har kommit dig är risken rätt liten, dock brukar det (ibland) finnas ett fåtal spermier i försatsen som kan leta sig in i äggledarna och överleva några dagar - vilket kan göra att du blir gravid trots att ägglossningen inte pågick i ögonblicket du hade sex.

Av alla hundra miljoner spermier brukar där emot max ett tiotal endast ta sig till äggledarna och vara redo för befruktning, så risken för att de eventuella spermierna i försatsen gör dig gravid är vanligtvis låg. Där emot brukar man säga att "det endast behövs en spermie", och det är trots allt sanningen.

Kort och gott, tänk på att använda skydd!

Spana också in: