Forumet - Hur stor ska den vara?

Hur stor ska den vara?

8284 1 17
Hej, har ett stort problem, Det är en tjej jag gillar väldigt mycket, vill verkligen ligga med henne. Hon har sugit av andra men jag vet inte om hon har haft sex. Iallafall så har jag börjat komma in i puberteten och det ända jag tänker på är sex. Själv tycker jag inte att min kuk är så liten. Men tänk om jag och denna tjejen ska ha sex så känner hon inget. Eller om hon ska suga av mig och så börjar hon skratta? Kan några tjejer besvara detta

Spana också in:

Hur stor är den ungefär? Enligt mina "erfarenheter" räcker det definitivt med typ 10-12 cm om du vet hur man hanterar den, var med en kille som hade mycket större än normalt men det var inte alls lika skönt som han med typ 15 som visste hur han skulle göra. Sen är sex så mycket mer än bara penetration, du kan tex "fingra" henne. Och om ni nu skulle ha sex märker du efter ett tag vad hon gillar och inteGlad
Tror du att tjejen din älskar dig mer för att du har stora svällande uppumpade gymmuskler? Det ligger ungefär i nivå med detta med kukstorleken. Hur mycket du än grubblar över huruvida kuken är för liten, lagom eller för stor så lär den inte bli större för den skull. Tjejer ser vanligtvis andra värderingar i en kille än just om han har stor kuk. 

Namnetärhemligt: Hej, har ett stort problem, Det är en tjej jag gillar väldigt mycket, vill verkligen ligga med henne. Hon har sugit av andra men jag vet inte om hon har haft sex. Iallafall så har jag börjat komma in i puberteten och det ända jag tänker på är sex. Själv tycker jag inte att min kuk är så liten. Men tänk om jag och denna tjejen ska ha sex så känner hon inget. Eller om hon ska suga av mig och så börjar hon skratta? Kan några tjejer besvara detta
Du behöver inte oroa dig. Minst 4 cm så känner man det. Men även om den e "liten" enligt henne ska du inte bry dig för det viktiga e vad du själv känner. 
Ha det bra! :)
5 cm brukar man säga behövs för penetrerande samlag. Medelstorleken för vita män vid stånd är strax över 13 cm. Snoppen växer ofta till ca 20-års-åldern. Det viktigaste är att man har testat ut rätt storlek på kondomen innan sexet så den inte faller av eller blir för trång. På kondomkungen.se kan man hitta storleksguide och köpa kondomer i olika storlekar.
Har nog aldrig hört om att en tjej börjar skratta så det är nog inget att oroa sig över. Oavsett om det är en för stor eller för liten du har eller om den är "lagom" så vänjer man sig vid varandra. Så slappna av och stressa inte så mycket över det hela. 

Som andra sagt så kan man göra annat för att både ska bli tillfredsställda. 
( Är tjej) Om den tjejen du ska ha sex med börjar skratta pga att hon tycker att du har liten kuk. Så förtjänar hon inte dig, hon ska inte skratta åt dig för hur ditt kön ser ut eller hur stor den är. Tror inte direkt hon hade blivit glad om någon hade skrattat åt hur hennes kön ser ut. 

hoppas verkligen att allt går bra för dig och ta de lungt, stressa inte! Kram