Forumet - Hur stora höfter

Hur stora höfter

1311 0 31
Jag har aldrig sett mig som tjock eller över det normala och ligger på stl 36. Blev dock väldigt chockad idag då jag såg måttet på ett par skinnbyxor där dem i stl 36 bara var 69 cm över höfterna. Själv har jag ca 80 cm och då är det knappt något fett bara höftbenen som tar emot så kan inte bli mycket smalare än så. Är det jag som har breda höfter eller vad är normalt egentligen. Ni som vågar får gärna skriva va ni själva har för mått runt höfterna:)
iddqd:

Är det inte en väldans skillnad mellan byxstorlekar och andra storlekar?


Om vi inte pratar om jeans utan bara yxor i allmänhet och av små företag som inte har en hel avdelning med bara byxor så bruakr dem använda sig av "vanliga" storlekar alltså typ mellan 32-46 eller va de brukar ligga på. Och då även i byxor så brukar jag ha stl 36.

Spana också in:

Kouku:

70 cm runt höfterna för strlk 36 låter väldigt osannolikt, kanske var stretch eller något? Eller kanske midjebyxor


Tack kanske jag inte är helt konstig iaf:P Tänkte också att det måste vara midjan men då ajg läste om dem så stod det specifikt att dem var väldigt låga så midjemåttet blev ett höftmått vilket jag tolkade som att man skulle mäta höfterna istället för midjan då det är på höfterna de kommer att sitta.