Forumet - Hur tänker ni?

Hur tänker ni?

728 0 45
Kom av en händelse i går kväll på att jag i somras råkade lova mig själv att till nästa sommar, ja då ska jag ha tränat lite och skaffat mig en ny tatuering.
Jag har inte gjort någonting av detta och känner att jag har svikit dåtidsisola.
En tatuering jag kan nog fixa fram men träningsdelen är det lite värre med. Ska jag träna bort min lilla mysmage och skaffa mig lite sådär beachkropp som alla andra har? Hur tänker ni? Jag har inga probs med att vissa mig i badkläder egentligen då jag simmar på badhus ofta - men stranden är ju en annan sak.

VILL HÖRA HUR NI TÄNKER!!!!! Ni som vistas på badstränder osv.
Vad för tatuering har du tänkt?

Jag är typ aldrig på stränder och badar. Jag hatar att bli solbränd. När jag badar utomhus är det vid en sommarstuga som min släkt äger.
Numera skiter jag i hur jag ser ut i badkläder. Är inte intresserad av att träna. Jag badar liksom aldrig för att visa upp min kropp. Jag badar för att jag tycker att det är skitkul att leka i vatten.

Spana också in:

passaro:

Är du tjock


Nej det vet du väl att jag inte är, daah. Men vill bli vältränad! Ibland.

dekadent:

Gör vad du är bekväm med, så länge din "mysmage" inte är ohälsosam och du trivs med din kropp så ser jag inga problem, det känns dock inte som något jag behöver berätta för dig egentligen. [smile]


du är så klok du [love]

stereo total:

Vad för tatuering har du tänkt?


Vet inte riktigt! Har tänkt mig något med rosor, gillar rosor.Ni är så fina och bra!!! Vill bada med er alla
Bl0cket:

Visar mig inte på badstranden [sad] Detta skulle enbart ske i sällskap med 1-2 (kanske 3) speciella personer.


Men så tråkigt för dig :( tänk att det är du som ska ha kul och strunta i alla andras jätteplatta och bruna magar och bröst som har vett att hålla sig i biknin. eller hur du nu tänker. Men du fattar! Man lever bara en gång osv