Forumet - Hur tänker nu killar egentligen?

Hur tänker nu killar egentligen?

2444 0 21
Nu måste jag bara fråga... Tänker killar bara på hur tjejer ser ut? Jag har hört så många killar som säger saker i stil med "alla tjejer borde vara sig själva och sluta låtsas för killarnas skull" vilket e ren skit eftersom att dem enda tjejerna de pratar med är såna falska tjejer som gör allt för att vara populära. Jag förstår mig bara inte på er. E utseendet det enda som soelar roll? Eller bryr ni killar er om hur en tjejs personlighet är? Jag förstår er till viss del: det e ju större chans att man börjar prata med någon som e snygg än någon som e ful men när men lär känna någon som bara e falsk birde man inte sluta umgås med dem då?

Skriv vad ni tycker!
Beror helt och hållet på vilka killar du vänder dig till. själv är jag ingen kille men känt många olika killar genom livet. Bad guys vill ju oftast ha populära snygga tjejer och jag kan säga dig att vara den tjejen kan verka roligt men i själva verket är det rena helvetet att vara tillsammmans med en kille som ändas är med dig för sitt rykte. Så bry dig inte om att göra dig perfekt för en kille, vänta på den perfekta killen som älskar dina fel[bigsmile]

Spana också in:

detvetjagmenintedu:

Tänker killar bara på hur tjejer ser ut?


detvetjagmenintedu:

Jag förstår mig bara inte på er.


Ja för det är ju allmänt känt att alla killar tycker och tänker likadant, eller?

Om jag får ställa en motfråga: Tänker tjejer bara på hur killar ser ut? Svaret kommer förmodligen bli: Nej, det finns tjejer som bryr sig om insidan också och som lägger mindre tyngd vid utseende.

Varför skulle vi vara annorlunda på den punkten?
Smaken är väl olika
Men ingen vill väl bli tillsamans med nån som man inte finner attraktivt. Och eftersom det är individuellt vad man finner attraktivt, både utseende och personlighetsmässigt så är det bäst att vara sig själv just för sin egen skull och skita i vad andra tycker.
Det spelar vem du är, eftersom människor alltid kommer att ha åsikter om det, bra och dåliga


WHOOP WHOOP das da sound of da police
Jag tror att alla människor, oavsett kön, söker någon som de har roligt med, någon som roar dem på något sätt, tror inte att något annat är mycket viktigare än "nöjesbiten". Vem vill vara med någon som tråkar ut en? Är ingenting i vägen och om personkemin är god, så går det naturligtvis bra. Jag tror inte det finns en viss tjejskara som är mer populär bland Alla killar eller ens majoriteten av dem, utan jag tror istället att på grund av uppväxt och liknande (ex. eget beteende)så dras man extra mycket till en viss typ (sedan behöver det absolut inte betyda att den man dras till är den man passar med) och det gör i sin tur att det i vissa gäng eller stora grupper, kan framstår som att en viss typ (den som ingår i den stora gruppen alltså) är väldigt uppskattad, fast det man missar är ju att det bara är så Där och inte Överallt.

Sedan är det viktigt att komma ihåg hur ytlig människan, av naturen, faktiskt är.
detvetjagmenintedu:

Jag har hört så många tjejer som säger saker i stil med "alla killar borde vara sig själva och sluta låtsas för tjejernas skull" vilket e ren skit eftersom att dem enda killarna de pratar med är såna falska killar som gör allt för att vara populära. Jag förstår mig bara inte på er


Finns nog ganska många killar som är sig själva och undrar om de råkat falla i en hink med osynlighetsfärg för tjejerna verkar inte ens se att de finns.