Forumet - hur talar jag om på bästa sätt?

hur talar jag om på bästa sätt?

682 0 30
jag träffade en tjej för ett par veckor sedan, vi har hängt några gånger och smsar rätt mycket. jag tror hon börjar få känslor för mig och jag fick precis reda på att hon är moderat.
hur säger jag att inget kan hända mellan oss utan att såra hennes känslor.... villsäga om moderater har känslor?

Spana också in:

Draft:

du måste väl ändå erkänna att det i någon mån handlar om hur mycket man bryr sig om personer av lägre status. kan tänka mig att moderater har väldigt hög medkänsla för de som bor i samma villaområde


Politik är inte om hur mycket man bryr sig om medmänniskor det är på vilket sätt man gör det. Det är jävligt löjligt av dig att säga att röda bryr sig mer om människor än blåa.

Bilden av att alla moderater bor i fina villaområden med dyra bilar och gröna gräsmattor som du målar upp gör är så jävla insnöad. Precis som som folk på högersidan ritar upp en bild av hur alla sossar är bidragssnyltande invandrare från förorterna.

Fan, diskutera med personen om varför dom har den åsikten dom har, istället för att bara avfärda den som ett jävla missfoster. Ta reda på vad det är som har fått personen att ta den politiska ställning den har.

Sen om personen har valt sin politiska ställning av idiotiska själ, får du väll ta och övertyga den att den har fel. Om det inte går får du acceptera att folk har olika synsätt och fan leva med det.

Känner mig uppkäftig idag, du får ursäkta mig.