Forumet - Hur tar du dig ut ur knipan?

Hur tar du dig ut ur knipan?

703 2 37
Japp leken är lätt, du svarar på hur du skulle ta dig ut ur knipan. Sedan skriver du en ny knipa för personen under.

GO!

Det är julafton och hela släkten är samlad. Du ställer dig upp för att hämta en julklapp, samtidigt tappar du en kondom från fickan. Hur förklarar du dig?
spatserar med världens swag o mumlar "asså ursäkta att jag stinker så jävla mycket piss men jag pissa fan på mig"du inser mycket plötsligt och mycket klart hur du lurat dig själv med avseende på din älskade. du känner en oerhörd, mångbottnad skam och din värld rämnar. att se henne/honom är nu som att drunkna i fekalier. vad fan?

Spana också in:

Skrattar åt den pinsamma situationen och väntar på att han ska slå till mig med öppen hand [bigsmile][y]


Du är nykär i någon som du verkligen känner är den rätta. Den här personen håller sig undan ett par dagar och av en slump stöter du på honom/henne gående hand i hand på stan tillsammans med en annan tjej/kille.

Vad gör du? [surprised]
Fasiken:

Du är nykär i någon som du verkligen känner är den rätta. Den här personen håller sig undan ett par dagar och av en slump stöter du på honom/henne gående hand i hand på stan tillsammans med en annan tjej/kille.


Mördar både tjejen och killen och sen tar självmord.

Du ska fylla i en socialbidragsansökan men kommer på att du varken kan prata eller skriva svenska, vad gör du då?
Blitzen:

Du ska fylla i en socialbidragsansökan men kommer på att du varken kan prata eller skriva svenska, vad gör du då?


Eftersom jag kan läsa så fyller jag i mitt namn och adress (då namn inte har med språket att göra) där det ska fyllas i... sen skulle jag antingen skriva av någon annan och hoppas på inkompetent handläggare som godkänner, eller ta papperet och försöka svälja det helt och antagligen få väldigt svårt att andas.

Kanske få åka ambulans och sedan agera lite psyksjuk och på så vis få tak över huvudet när bristen på soc-bidrag gör att jag inte har råd med eget boende. Typ.

* * *

Du har blivit intensivt förälskad i en bananmuffins som du bakat och, eftersom du inser att den kommer bli förstörd om den bara ligger framme, så lägger du den i en fryspåse som du knyter igen och lägger på ett alldeles eget plan i frysen.
Men du inser efter några timmar att din dearly beloved antagligen kvävts till döds (i påsen), eller frusit ihjäl (av vistelsen i frysen).

Tanken skrämmer dig mycket och du undrar om konstgjord andning fungerar på en stelfrusen bananmuffins. Hur skulle du få liv i den igen? Och var skulle ni flytta för att leva lyckliga om du lyckas?
ser äcklad ut och säger: "asså fyfan de verkar som någon innan mig hade rejäla tarmproblem" och hoppas dom går på det.

du har haft fest hemma hos dig men säger promt att du inte haft det eftersom du vet att då får du ej ha dit liv kvar i behåll typ säger dina förläldrar, även fast det saknas 2 vaser. hur ska du förklara detta?
Jag säger som det är & gör mig redo att ta emot allt gnäll. [sad]

------------------------------------------------------

Du vaknar upp mitt i ett polisförhör..

Vad har jag nu gjort?
Varför minns jag inte?
Drömmer jag?

Tankarna får dig att må illa.

En utav de 2 poliserna i rummet sätter sig mitt emot dig och stirrar med en ond blick..

Helt plötsligt går brandlarmet, alla rusar ut, du blir kvar-lämnad ensam i byggnaden.. Några minuter efter detta har du drabbats av panik. Det brinner som bara den i korridoren utanför! Du känner hur varmt det börjar bli..

Hur tar du dig ut ur knipan?
Går lugnt och sansat till andra utgången som leder till en annan korridor och springer och ställer mig bakom poliserna som lämnat mig som står och har ångest över att dem lämnade mig, låter dem lida lite innan jag visar att jag lever igenom att fråga ifall det är okej för mig att gå hem nu [blush][cute]

oj glömde min..

Du är ute och festar då du får för dig att gå in på toan och dra dig i dig något festligare (droger) men blir påkommen utav en vakt medan du gör det.

Hur tar du dig ur knipan? [blush]

SvenneAdam : finns väl inte så mycket att göra då, busted gissar ja

du har fått en bild på ditt ex könsorgan glömt det och ska visa din partner några gulliga katter lr nåt och råkar bläddra för långtHur tar du dig ur knipan?
Jag får leva med att hon skrattar ihjäl sig och mobbar mig ett tag.

Du har en server som kräver 100% upptid men behöver flyttas från en sidan av hallen till den andra, hur löser du strömproblematiken?