Forumet - Hur tar jag kontakt med någon jag inte känner? ._____.

Hur tar jag kontakt med någon jag inte känner? ._____.

1505 0 24
Det finns en kille som går på samma skola som mig och vi har gett varandra blickar och sånt men jag vet verkligen inte hur jag ska kunna utveckla det..
Vi har inga lektioner tillsammans, han har ingen facebook, vi har inga gemensamma kompisar och går inte på samma fester så jag har ingen aning
Hur ska jag kunna prata med honom ><


help.

Spana också in:

Kan du inte hitta på någon ursäkt för att få prata med honom? Typ, vet du vad klockan är? vet du var det klassrummet ligger? Om du låter jätteglad och trevlig på rösten och utstrålar självsäkerhet så får han upp ögonen för dig. Sen kan du tillägga något som för konversationen vidare, typ, vilken klass går du i? Presenterar dig. "Trevligt att träffas!" Allt det vanliga [wink][wink]
Att ta kontakt med en person IRL är rätt svårt. Jag tycker det..

Jag har snackat med en slumpartat person i närheten av där min kompis kille bor o de visade sig att dom var kompisar, så jag bad denna kille att komma hem till min kompis kille där vi skulle vara, så de var som att träffa en kille bara sådär som kom över o nu gillar vi varandra..
se bara till att ta kontakt med någon han känner o bestäm en träff med dom o en av dina kompisar? :)
Det finns svåra sätt, och så finns det ett lätt sätt..

Det lätta sättet är att helt enkelt inte krångla till det, gå fram till han och börja snacka, säg hej, läget? och bara spinn på och använd din goda sociala kompetens.
Alternativt gå fram och fråga om du får sätta dig vid bordet i matsalen (gissar att du går på högstadiet/gymnasiet), sen äre bara att börja snacka.

Du kommer då borde visa att du är "modig" och tror inte någon kommer tycka att du är konstig om du bara gör de på ett avslappnat sätt. Sen så lär du växa som människa själv.

Gör de ännu en gång, och så kan du ju fråga om hans mobilnummer eller whatever.

Det viktigaste man ska veta, gör man bort sig så gör de ingenting.. Det är de som vågar göra bort sig ibland och bjuda på sig själva och som tar de hela med en klackspark som folk ser upp till (för att de oftast inte själva kan göra det)