Forumet - hur tar jag nästan livet av mig??

hur tar jag nästan livet av mig??

675 0 8

Spana också in:


smokelikemarley: har ni några tips på vad man kan göra om man vill göra ett "misslyckat självmordsförsök", alltså vill inte dö bara få lite uppmärksamhet vet det är sjukt, men som sagt vad kan man göra? Typ överdos kommer inte på nå annat?
Gör inte illa dig fysiskt.

I värsta fall får du väl helt enkelt säga till de du vill få uppmärksamhet från att du funderat på att ta självmord. I värsta fall. Helst ska det ju räcka med att bara berätta att du mår dåligt. 
Jag hoppas att dina självmordstankar inte är allvarligt menade. Om de ändå är det, och du känner att du vill prata med någon, föreslår vi att du ringer Nationella Hjälplinjen på nummer 1144. De erbjuder psykologisk hjälp och de som svarar är socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att ge stöd. Du kan också skicka in en fråga till vår Stöd & Svar-panel, men då tar det lite längre tid att få svar. Det är också bra att höra av dig till din lokala ungdomsmottagning där du kan få komma i kontakt med en kurator. Behöver du akut hjälp, ring 112!

Låser tråden då vi inte har möjlighet att hålla koll på den just nu och inte vill riskera ogenomtänkta och opassande inlägg från andra medlemmar.

Det finns hjälp att få, depression går att behandla och självmordstankar förändrar sig över tid. Livet kan bli bättre!