Forumet - Hur tar man det till nästa steg?

Hur tar man det till nästa steg?

259 0 2
Hej alla glada [smile]
Det är så att jag lärde känna en helt fantastisk tjej i somras som jag är nå otroligt intresserad utav och börjar även få känslor för henne. Jag har träffat henne rätt så många gånger under hösten/vintern då vi har befunnit oss på olika evenemang som har skett under den här perioden. Sen så har vi träffats två gånger på sidan av också, en gång så gick vi och tog en fika tillsammans och andra gången så gjorde vi detsamma fast med några gemensamma kompisar. Aja, nu får det räcka med bakgrunds info.

Det jag vill komma till är hur man tar steget ifrån intresserade utav varandra till att bli tillsammans. Jag personligen tror inte att det smidigaste sättet är att säga rakt ut vad man känner och vill. Då det lätt kan bli att man ställer personen ifråga mot väggen och får personen att känna sig pressad vilket kan leda till att personen gensvarar med "vi kan väl vara vänner?" medan hon egentligen vill att det ska bli något men blir rädd eller liknande. Ni kanske inte håller med mig, men då är det så.

Jag undrar hur man tar det där steget utan att säga något rakt ut. Ska man satsa på att visa med gärningar att man vill bli tillsammans. Typ hålla hand, första kyssen osv? Kom gärna med tipps, allt uppskattas! [y]

//MrMetrixa
Jag tror nog att det kan vara ganska vanligt att liksom glida in i ett förhållande av sig självt och en dag plötsligt inse att relationen kan betecknas som ett förhållande, snarare än att en dag fråga om man ska ha ett förhållande och komma överens om att bli ihop. Det är lite svårt att skapa regler som alltid passar när det gäller något som har med känslor och personlighet att göra. Lär känna henne mer och mer så löser det sig nog av sig självt till slut.