Forumet - Hur tar man kontakt?

Hur tar man kontakt?

515 0 9
Ja, ett tag sedan det tog slut mellan mig och mitt ex har jag spanat lite på en kille som sjunger i samma kör som jag, och han är verkligen jättefin och sjunger helt fantastiskt bra. Jag blir alldeles pirrig! Nu är det så att kören är slut för sommaren och jag har fortfarande inte fått nån kontakt med honom förutom att vi småsnackat lite kort på repen. Jag har honom på facebook men eftersom vi inte ens känner varandra skulle det kännas skitskumt att börja prata med honom bara sådär. Det kommer förhoppningsvis anordnas några fester för oss i kören under sommaren, men det är inte säkert. Jag vill verkligen få kontakt med den här killen, är det någon som har tips på vad man kan göra?
The Rolling Orange:

vore det konstigt att bara skriva hej eller nåt även fast jag inte känner killen? Eller kanske jag ska vänta tills nästa körträff?


Konstigt? Förmodligen..

Men jag som kille kan säga att det är kul när tjejer vågar ta initiativ till kontakt... även om det inte är någon jag känner. Tror de flesta handjur håller med mig.

Spana också in:

The Rolling Orange:

Fast min kompis bjöd ju hem sin nuvarande pojkvän till att baka pepparkakor med henne när de inte kände varandra


[love]

Jag tycker absolut att du ska skriva till honom! Du vet inte alls hur han känner för dig men ni har iaf bytt NÅGRA ord med varann. :) Ta initiativ, våga! :P