Forumet - Hur tar man kontakt med en kille?

Hur tar man kontakt med en kille?

4955 0 24
Tja! nu har jag ett litet problem här.
Jag är en väldigt utåtriktat person i allmänhet som gillar att prata med de flesta. Dock har jag väldigt, väldigt svårt för att falla på riktigt för någon och när jag väl gör det blir allt ett rent helvete, haha.
Nu har jag spanat på en kille i min parallellklass (går i tvåan på gymnasiet) som är jävligt snygg och galet schyst. Vi har pratat några gånger, han tittar alltid på mig när jag går förbi men tittar snabbt bort när jag möter hans blick. En gång när vi var på en allmän skolgrej gick han fram till mitt "kompisgäng" och liksom bara kollade på mig och frågade massa frågor som var väldigt random och log såfort jag pratade typ. Utifrån detta och vissa andra saker kan jag gissa att han åtminstone är intresserad av mig.

Nu till problemet - jag har honom på facebook men vi har aldrig pratat där. Jag har väldigt svårt för att ta första steget med rädsla av att han ska tycka att jag är för på osv, och vad i hela friden skulle man skriva? "Hej :)" låter bara för random.

Vi ska snart på skolresa och hans klass ska med, ska jag försöka lägga in en stöt där? [wink]

Jag är nära inpå besatt av denna kille nu, och det händer inte ofta. Så vad ska jag göra för att ta kontakt på riktigt med honom? [chocked]

Spana också in:

cynkz:

Om en tjej kom upp till en kille och prata så skulle han bara gilla det om han inte tycker hon e mega ful.Sant, men du verkar söt och om han tycker du va ful då äre bara skita i han för då är han inte nån för dej.So just go for it.


Åh tack! tänkte försöka prata lite med honom under klassresan om två veckor [y]
EbbaPersson:

Ja, varför inte?


Nej göre inte, då kmr han få helt andra signaler, som att du vill ha uppmärksamhet eller bara vill "leka"
Om du är lite smått blyg å försöker vara med han mkt ist så borde han nog förstå du gillar han, sätt dej brevid han nån gång och luta dej mot han, de skulle han nog tycka är mysigt å skulle bli lite intresserad.
cynkz:

Nej göre inte, då kmr han få helt andra signaler, som att du vill ha uppmärksamhet eller bara vill "leka"Om du är lite smått blyg å försöker vara med han mkt ist så borde han nog förstå du gillar han, sätt dej brevid han nån gång och luta dej mot han, de skulle han nog tycka är mysigt å skulle bli lite intresserad.


Jag var ironisk ;) men tack ändå!