Forumet - Hur tar man kontakt på rätt sätt?

Hur tar man kontakt på rätt sätt?

487 0 19
Hejsan [smile]
Är förtjust i en kille som går i samma skola som mig och undrar, som rubriken talar om - Hur man tar kontakt på rätt sätt?
Vi har endast en lektion tillsammans som hör till en linje vi båda valt. Klass 7-9 har dessa valda linje-lektioner tillsammans. Han förstår nog inte att jag gillar honom, då jag knappt sagt 'Hej' till honom. Jag vill så gärna ta kontakt, även om det bara blir ett "Hej", men finner inte mod till det. Vill absolut inte att han ska få reda på att jag gillar honom heller, då jag aldrig skulle kunna se honom i ögonen sedan om fallet var så att det inte var ömsesidigt. Samtidigt kanske jag måste ta risken - eller?

Hjälp välkomnas med öppna armar :)
Tack för tipset :) Ska läsa den så fort jag skickat detta svar!

Han har respekt för andra, tror jag åtminstonde. Han är ganska tystlåten på lektionen jag träffar honom, men med folk han känner verkar han trevlig och snäll. Tror inte han är den typ av person som kränker andra, eller tar nytta av situationen ifall jag skulle göra något. Det är mitt intryck, men utan riktigt ha konverserat med honom känns det svårt att veta helt säkert. Var det ytterligare något speciellt du menade Bajwa?

Spana också in:

Tornado:

Samtidigt kanske jag måste ta risken - eller?


Jag tror att du måste ta risken. Det är klart att du kan se honom i ögonen sen, även om han inte tycker samma![love] Vem vet, ni kanske blir jättebra kompisar istället? Om du nu kan tänka dig att ha en sån relation med honom, eller är du kär i honom? Lycka till iaf! :)
Capture:

Du kan ju börja att prata om lite lätta saker


Håller med...börja med att lära känna honom lite ytligt. Det är ju faktistk ett måste om du vill komma nån vart med honom... Va dig själv! Tror han kommer bli glad om du tar kontakt. Dom flesta killar blir glada om en tjej kommer fram och pratar med en....iaf jag =)
Tack för alla svar :)
Social status har jag inte så stor koll på. Men jag skulle inte tro att han sitter högst på 'ranglistan' i alla fall.

Viljans Triumf:

Hur kan du "gilla" någon som du inte ens pratat med?


Jag gillar vad jag ser. Missuppfatta mig nu inte, jag menar inte bara utseende! Utan av den uppfattning jag skapat mig om hans personlighet av det lilla jag sett så tycker jag om honom. Svårt att förklara.. "/