Forumet - Hur tar man sig till?

Hur tar man sig till?

272 0 6
[confused]
Innan vill jag bara säga att jag har redan tänkt ut några lösningar som kanske hjälper mig, men jag vill iaf se vad ni har och säga.


Vart vänder man sig om man vill ha hjälp ekonomiskt? Bor hos min mor som iof inte är fattig men hon har fett med lån och har inte en ända krona över till mig. Jag har aldrig begärt studiebidraget eller underhållet av min mor utan har alltid skaffat fram pengar på egen hand.

Fick en shockande mobilräkning på ca 2000 kr för ett tag sen som jag helt och hållet glömde bort. Jag har försökt ändra på mitt liv på det sistonde (sluta med knark och .... (vet inte hur mkt jag kan säga här på forumet) börjat plugga osv) så jag vill verkligen inte behöva blåsa/råna folk på knarkpengar igen för att kunna betala min mobilräkning, men just nu är det den ända utvägen känns det som.

Hur tar jag mig till? [confused] Det sista jag tänker göra är att sätta min mor hos kronofogden. Går hellre och rånar närmaste statoil.
Heh. Mitt problem var inte hur jag ska ta mig till i framtiden (jag skrev ju att jag har tagit tag i mitt liv och börjat plugga. jag är riktigt ambitiös dessutom) Utan mitt problem är hur jag ska få fram pengar till räkningen.

Jag inser själv hur det låter, men det skadar aldrig att fråga och kolla runt och ta till sig andras tankar & resonemang

Spana också in: