Forumet - Hur tar ni hand om era bröst?

Hur tar ni hand om era bröst?

290 0 46
Jag blir så fantastiskt förvirrad av all info. På det ena stället är det den ena krämen man ska använda och på det andra stället den andra. En del tjejer jag känner har jämt dubbla bh på sig när de ska sporta. Dessutom verkar det råda nån slags förvirring om det är bra att va utan bh ibland...stärks muskler och hud upp eller är det bara risk för att de slappar? Har hyfsat stora och vill ha dem snygga många år till.
Vad är knepen?

Spana också in:

öuh, tar hand om och tar hand om.

Tar på en bh när jag ska gå ut/folk ska hälsa på. Ibland händer det att jag har sport-bh på hemma för att jag vill ha en öppen zip hood typ.

Dubbelt när man sportar säger du. Det är antingen för att deras sportis suger kuk, eller för att de vill att tuttisarna ska se större ut. Så, om du har en sportis som inte ger dig tillräckligt med stadga (hoppa runt lite i provrummet ;D), köp en ny. Om du vill att tuttarna ska se stora ut även på gympan... Get a fucking grip. Eller använd två bh-ar.

(anledningen till att jag vet det här är givetvis för att jag kört tekniken själv, fast när jag jobbade med peformance art... Då fick man liksom välja mellan att ha vanlig bh och riskera att de trillade ut, eller sport-bh som plattade till. Axelbandslös bh + sport-bh var då vinst! :D inte helt funktionellt dock. Men vad gör man inte för kameror.)
radartard:

tar hand om och tar hand om.


Missade att säga... Jag har typ... Fyller ut en c-kupa gott och väl.

Har hört att lite massage kan vara schysst mot brösten. Tror det är sant, inte minst att det är bra för din självkänsla, bra för att hitta eventuella konstigheter och bra för blodcirkulationen. Dåligt är det knappast iallafall! :D
Capture:

har väldigt stora bröst.


radartard:

massage kan vara schysst mot brösten.


radartard:

Jag har typ... Fyller ut en c-kupa gott och väl.


radartard:

tuttarna ska se stora ut


Emmelipemmeli:

Har på mig 1vanlig bh


metafor:

Springer omkring utan BH ibland


isola:

Smörjer in hela kroppen med lotion när jag duschat


Mmm... fan va sexig den här tråden blev nu [blush]