Forumet - Hur tar ni komplimanger?

Hur tar ni komplimanger?

3009 0 81
När man får en nia av Reben i en forumlekstråd: 

hqdefault.jpg
Diskussionsämne: Hur reagerar ni när andra visar uppskattning för er? Hur reagerar ni speciellt på fina ord från andra UM:Are? Känns det bra/dåligt? Blir ni förlägna? Är ni "bra" på att ta komplimanger och goda ord? Finns det något ni tycker är jobbigt med komplimanger? Vad då, i så fall? Berätta! Vilka UM:are skulle du bli extra glad av en komplimang från

Spana också in:


chips-reklam: brukar spontant säga "nej" om någon ger mig en komplimang.
sen inser jag att det är otrevligt och att jag måste validera personens uttalande, så då säger jag "eller jag menar tack eller eeeeh".
jag vet! jag minns när jag sade att du var fin på en tinyträff - du ba: nä. jag: jo. du: nä. och sedan bara sprang du iväg, knasfia! jag får överösa dig med fina ord, så att du får öva på att hantera dem! ;)

NEMI: Är ytligt artig... för egentligen fattar jag inte hur någon kan säga något positivt... men aa. .. som den neurotypiska individ jag vill framstå som tackar jag.
:( låter som ett fall av en nemi som mår dåligt och har dålig självkänsla. det är väldigt tråkigt att höra - du förtjänar att känna att du är bra och veta att andra också tycker det. kram. Hjärta