Forumet - hur tillfredställer man en svensk tjej?

hur tillfredställer man en svensk tjej?

5034 0 25

Spana också in:

Du tillfredsställer vilken tjej som helst med ett laddat kredit kort. (alt. en kraftfull plånbok)
Till dig som inte heter Bill Gates lr Steve Jobs kammar även en karaktärsfull personlighet hem många brudar, svensk som utlänning. Om legenden stämmer samlar du ihop pluspoäng om du i tillägg till detta är muscle man med en stor kuk.

lmaomynigga: har varit utomlands i en månad nu och det känns som att jag inte är gjord för svenska tjejer? hur tillfredställer man en svensk tjej.
Jag skulle rekommendera dig att inte ta allt för fort (dvs. att du inte börjar med sex m.m. innan ni båda tycker om varandra och är säkra på att ni båda verkligen vill, om du går för fort fram kan det leda till att tjejen/kvinnan tappar respekten för dig och det antar jag att du inte vill) du borde först lära känna tjejen och om det verkar leda någon stans kan du lägga in en liten stöt, och redan när du träffat henne några ggr kan du börja flörta med henne, charma, överraska, behandla henne som en prinsessa och gör allt för att göra henne glad :) och när du väl fått henne att tycka om dig och ni älskarvarandra båda två så händer allt bara av sig självt tillslut (det kan vara så att det finns små undantag där man få ge det en lite hjälp på traven ;) men ge det inte allt för mycket hjälp, bara lite lagom) se bara till att vara snäll och omtänksam så tror jag nog att du löser allt Hjärta