Forumet - Hur tjänar man pengar enkelt?

Hur tjänar man pengar enkelt?

6169 1 15

Spana också in:

juliax:

Hejhej!Jag behöver tips på sätt att tjäna pengar! Menar inte så seriösa jobb utan mer klippa gräset, sitta barnvakt ect. Har ni fler förslag? Endast seriösa, TACK!


Ett otippat jobb som ofta förbises är kottplockning. Om du bor i ett villaområde där det förekommer barrträd så finns det garanterat kottar på marken vilka är i vägen för gräsklippning. Jag drog ihop 40-50 kronor per icakasse fylld med kottar i vårt villaområde för en fem år sedan, vilket inte var fy skam. Det började i vår egna trädgård men fortsatte med att jag satte upp lappar om både det och gräsklippning - en rätt välbetald sommar för min del. [wink]Tickstart:

hörde på radion om att manlig prostitution är vanligare än man tror, man ba HEAVEN ON EARTH?!


Jag läste i en artikel i SvD gällande barnprostitution för någon månad sen att upp till 3/4 av alla prostituerade ungdomar mycket väl kan vara killar/0män. Tyvärr har jag inte kvar tidningen så jag kan inte styrka siffrorna, men det var ändå en tankeställare. [chocked]
Övernaturlig:

Ett otippat jobb som ofta förbises är kottplockning. Om du bor i ett villaområde där det förekommer barrträd så finns det garanterat kottar på marken vilka är i vägen för gräsklippning. Jag drog ihop 40-50 kronor per icakasse fylld med kottar i vårt villaområde för en fem år sedan, vilket inte var fy skam. Det började i vår egna trädgård men fortsatte med att jag satte upp lappar om både det och gräsklippning - en rätt välbetald sommar för min del.


Hmm, okej. Jag har en skog precis bakom mitt hus så det hade varit perfekt! Vad gör man med kottarna när man har plockat dom? Vem säljer man dom till menar jag [wink]