Forumet - Hur tolkar jag det här?

Hur tolkar jag det här?

277 0 60
Hejsan. Jag har träffade i fredags en tjej som jag bytte nummer med. jag snackade med henne i fredags och senare på sms och msn. idag frågade jag om hon ville hitta på något i helgen och hon svarade ungefär med att hon inte ville vara själva och undrade om det gick bra om vi träffades 4 pers istället. (jag hon, hennes kompis och min kompis som hon snackat lite med.)
hon säger även att hon är osäker på om hon gillar mig och att hon kanske gillar en kille i sin klass.

Hur fan ska jag tolka detta på ett bra sätt? är hon intresserad eller inte?

EDIT: Tänkte att jag får väl förklara vidade lite om vad som hänt..
Jag förklarade igår att jag gillade henne och hade mer än vänskap i tankarna. då sa hon att hon inte var säker på om hon gillade mig.

det jag har tagit som en liten vink att hon kanske var lite intresserad var en liten övertydlig inbjudan kvällen när jag fick hennes nummer. (lägger inte ut några detaljer ifall hon mot alla odds sitter här och glor)

Spana också in:

Men hallå ni känner ju knappt varandra hur kan man ens gilla varandra då. Förstår mig inte på dagens ungdomar som gillar eller rentutav blir kära i varandra bara efter att ha bytt några ord med varandra [crazy]

Antingen är hon osäker eller så är det som sagt en snäll diss. Men var inte för på henne genom att hela tiden fråga om ni kan träffas.