Forumet - Hur tolkar jag uttrycket?

Hur tolkar jag uttrycket?

3331 0 23

L Y S:
Om vi bortser från de här detaljerna som diskuteras nu, hur känner du själv på djupet? Vill du fortsätta med relationen eller vill du gå vidare? Det är ändå det som är det viktigaste.

Jag hade senast kontakt med honom i lördags, sen dess har vi inte pratats vid. Men tänker ju på han som fan osv. Och han vill att relationen ska fungera som han sa för nån vecka sen, och sa det jag med. Men blev väldigt irriterad och djupt besviken när han skrev ”sök hjälp förfan.” Efter allt ag skrivit och berättat förut om varför jag mår dåligt, allt verkligen. Men behöver ju inte ha nån koppling till det jag berättat förr, med att han skrev på det sättet. Kan va att jag övertänker mycket. Men tror starkt att han ville att jag skulle bli sårad kanske.. i o m att han var arg då.. men i vart fall gjorde det ont att höra orden. Men tog väl det lite väl hårt kanske, men säkert för att man inte vill höra/se grova meningar från någon man älskar, gör fett ont.

imadreamer: Jag hade senast kontakt med honom i lördags, sen dess har vi inte pratats vid. Men tänker ju på han som fan osv. Och han vill att relationen ska fungera som han sa för nån vecka sen, och sa det jag med. Men blev väldigt irriterad och djupt besviken när han skrev ”sök hjälp förfan.” Efter allt ag skrivit och berättat förut om varför jag mår dåligt, allt verkligen. Men behöver ju inte ha nån koppling till det jag berättat förr, med att han skrev på det sättet. Kan va att jag övertänker mycket. Men tror starkt att han ville att jag skulle bli sårad kanske.. i o m att han var arg då.. men i vart fall gjorde det ont att höra orden. Men tog väl det lite väl hårt kanske, men säkert för att man inte vill höra/se grova meningar från någon man älskar, gör fett ont.
Ok, jag förstår. Allt jag läst hittills låter fullt rimligt att känna och tänka. Det jag upplever däremot är att du inte litar på det du intuitivt känner och därför snurrar tankarna i cirklar. Om du känner "jag är sårad" så är det ett faktum som bör accepteras och hedras. Det är ingen mening att gå och tänka "borde jag känna annorlunda?", då tappar man bara sig själv till slut. Det är inte värt det. Det kvittar egentligen vad den andre hade för avsikt. Om resultatet var dåligt mående och den andre inte ens vill försöka göra något åt det då är det tydligt att man inte är kompatibla med varandra. En enskild händelse är en sak, men en serie händelser i samma riktning...

Ställ alltid frågan till dig själv "vad känner jag?", inte "vad borde jag känna?". Du kommer mycket lättare och snabbare komma fram till beslut på det sättet.