Forumet - Hur trollar jag bort pms-monstret?

Hur trollar jag bort pms-monstret?

830 0 10
Sedan måånga år tillbaka (ja...sen jag kom in i puberteten typ) varit nedstämd och deprimerad i perioder, typ inte känt någon livsglädje i huvudtaget, men i vissa perioder har jag känt mig hur lycklig som helst, full av energi. Jag har väl tänkt att, ja... men åh, det händer väl. Alla känner väl sig olyckliga ibland. Jag har haft det i baktanken i flera år var det beror på men jag trodde inte det skulle bli så allvarligt. Nu börjar det bli värre och värre. Jag känner mig nästan manodepressiv. Trots alla förnekelser så tror jag att det är pms-monstret som är boven i dramat.

Det går oftast ut över andra, jag blir grinig; utåtagerande och kan vara riktigt förjävlig. När jag inte är utåtagerande tänker jag väldigt mycket... negativa tankar alltså, vilket kan resultera i en massa gråt i timtal.

Har läst runt om lite naturläkemedel men har liksom inte kommit fram om det är något som ger någon effekt i huvudtaget. Så nu tänkte jag fråga er tjejer (eller killar) om det är någon som har något riktigt bra tips för att få bort pms-monstret. Jag vill bli normal åtminstone den veckan jag inte har mens, men jag känner att jag aldrig har en normal vecka. Antingen är det mens, eller pms. Så... några tips????

Spana också in: