Forumet - Hur tror du A song of ice and fire slutar? Vem slutar på The Iron Throne?

Hur tror du A song of ice and fire slutar? Vem slutar på The Iron Throne?

983 0 2
[Spoiler alert]

Vem tror du slutar upp på The Iron Throne, vem tror du får sista ordet? Jon Snow? Arya Stark? Bran Stark? Eddard stark? (vi kommer till det) Daenerys Targaryen? Tyrion lannister? Någon annan?

Jag orkar inte förklara hela Azor Ahai and och the prince that was promised profetian, men kortfattat så var det en snubbe för länge sen som slaktade "the others" och återföds och ska besegra dem igen och skapa fred. Djupare kan ni/vi ta någon annanstans. Många tror att det är tre personer, synen som Dany ser uppe i house of the undying, The Dragon has three heads, Här är en sammanfattning.


Jon Snow
R+L = J Teorin går alltså ut på att Jon Targaryen inte är oäkting till Ned Stark utan son till hans syster Lyanna Stark som hade en romans med Rhaegar Targaryen och hunnit gifta sig med honom. Månggifte är inte helt ovanligt i Targaryen släktet och det gjordes aldrig olagligt. Det finns mycket som tyder på detta men jag ska inte tjata allt för mycket. Ett videoklipp som sammanfattar allt,


Tyrion Lannister
Teorin går ut på att Tyrion Lannister inte är son till Tywin lannister utan son till Aerys II Targaryen ""the Mad King" Det finns mycket som tyder på detta, Tyrion Targaryen relation med Tywin Lannister, i boken beskrivs hans utseende mer som Targaryen än Lannister. Han har haft drakdrömmar när han var liten. Här är i alla fall en video som sammanfattar.

Daenerys Targaryen
Behövs kanske inte säga så mycket om henne.

Littlefinger
Han äger hela riverland, han döda Lysa Arryn, det enda som står mellan Littlefinger och vale of arryn är robert "robin" Arryn. It would be a shame if he had a accident.... Om Tyrion Lannister dör så kan Littlefinger gifta sig med Sansa Stark och då kontrollerar hela Riverland, vale of arryn och då The north.

Eddard Stark
Kortfattat så Syrio Forel bytte ansikte till Ned Stark. Varys fraktade ut Ned. A song of ice and fire skrivs i första person, vid Neds halshuggning så var vi vid Arya Stark och inte i Ned? 

Någon annan? Arya Stark? Bran Stark? Varys För i helvete Galen