Forumet - hur tror du att du kmr dö? :E

hur tror du att du kmr dö? :E

223 0 40
varför, hur, var, vid vilken ålder och efter vilken typ av liv etc? => tycker mest att det är intressant att fundera på och gissa om, mest för att typ alla vi här är precis i början av våra liv etc, :e

tror jag kommer dö som a-lagare när jag är 62, av att dricka för mycket t-röd, (eller 2052 års motsvarighet). efter att ha varit med i ett såntdär snyftreportage i svt där jag gnäller om hur "samhället svikit mig". bor nog i en husvagn eller en trappuppgång då också.

oki kanske inte, men bäst att ha låga förväntningar så man ej blir besviken, så håller fast vid denna teorin ='>

er tur : P
Imorgon, via en snara. Kommer lyssna på min favoritlåt. [smile]

Nä, men kommer nog dö omkring 97, fullt klar i skallen, döendes som en legend i min säng, landet kommer stanna upp i tyst minut till min ära och jag kommer förbli odödlig genom det kulturella arv jag lämnar efter mig.

Spana också in:

Eftersom att jag har varit klumpig hela livet, så lär jag dö av min egen klumpighet (slash otur som jag kallar det). Gissar att jag dör på ett tragikomiskt sätt, t.ex. sätter i halsen och kvävs, eller halkar på någon hal klippa vid stranden och slår i huvudet så jag stendör.
Lounge fact:

kan inte se mig med mitt psykiska tillstånd oförändrat om 10 år


kanske är svårt att se, men 10 år är stört länge, hade du samma psykiska tillstånd när du var 11 som du har nu? :3 näh juste, allt blir bra en dag ska du se ='> *kram*

Jonnybravo91:

Imorgon, via en snara. Kommer lyssna på min favoritlåt. [smile]


tycker din andra teori verkar vara en mycket bättre plan =<