Forumet - hur tycker du att skönet ska se utt

hur tycker du att skönet ska se utt

643 1 16
God kväll gnäll inte på stavningen de e inte de som är porngen med tråden.

Nu ttill min undran jag undrar hur ni tycker motsata skönet ska se utt
Sj tycker jag om lite hår på kvinorna och stora inre blygläpar tycker jag är sexit
Vad tycker ni andra hår leller rackat små blyggläpar eller stora ska de va en pullfitta eller smal och benig?

Nu till tjekerna vad tycker ni hår eller rackat ska de va mycket förud som hänger över eller omskuret eller prisis så olonet är lite blåttat ska och föredrar ni om den är böjd ått nått håll. Vanligaste hållen en penos lutar ått är vänster bara onädig fackta hehe.

Och sist hur tycker ni tytarna ska va hårda mjucka stora små hängiga?
Sj tycker jag omm alla slacks tuttar oavset uähur dom ser utt gillar när dom är mjucka så dom gungar fint vid sex hopas på lite säriösa svar nu mvh leoj[bigcheers]

Spana också in:

På en kille så tycker jag att det är sexigt med lite hår, inte för mycket men inte helt rakat det är manligare med lite hår. det där med förhuden är inte så noga.
jag gillar inte en för vältränad kille, visst att det är sexigt med lite men jag hade inte kunnat vara tsm med nån som var för vältränad.

På en tjej tycker jag det e fint oavsett hut könet ser ut det spelar inte så stor roll förutom att jag tycker det ska vara rakat.
JAg tycker att formen på brösten är det som är attraktivt och det är runda bröst det är trevligt men storleken spelar ingen roll. Jag skulle inte vilja ha en pinnsmal tjej utan någon med lite kött på benen.

Jag svarar på båda eftersom att jag e bi