Forumet - hur tycker ni jag ska göra ?

hur tycker ni jag ska göra ?

1532 1 32
hej jag är en tjej på 13 år, född 1999. jag har varit "på G" med många 97er men det har alltid skitit sig för jag blir nervös och sånt. Tänk liksom.. i den åldern vill dom ha sex och sånt ju, men jag själv vill inte ha sex än. Visst jag kan runka av dom och sånt för det bryr jag mig faktiskt inte om. men tänk om jag och en 97a skulle bli tillsammans? och han börjar visa signaler av att han försöker ha sex med mig, t.ex drar lite i mina kläder och a ni fattar. vad ska jag säga/göra då ?! snälla svara på den frågan. har väntat lääääänge på att få svar på just det.[love]

Spana också in:

Du är för liten för kärlek. Speciellt de ´småpojkar i din ålder.

Vill du ha kärlek, så ska du förvänta dig att kärleken de killar ger dig är falskt, då de vill bara komma åt dig. Gör inga kärleksrelationer i förskott, det lönar sig aldrig.

Dessutom, vänta tills du har blivit 14+. Då kommmer den verkliga kärleken [wink]
stomacho:

Du är för liten för kärlek. Speciellt de ´småpojkar i din ålder.

Vill du ha kärlek, så ska du förvänta dig att kärleken de killar ger dig är falskt, då de vill bara komma åt dig. Gör inga kärleksrelationer i förskott, det lönar sig aldrig


tycker inte jag är för liten för kärlek, ingen är det. Blir man kär så är man det , inget man kan göra något åt !! Men kärlek betyder inte sex sex sex. Kärlek kan vara annat, jag och mina ex t.ex.. vi har varit som kompisar fast vi kramas och pussas osv..
nej kärlek en kille ger behöver inte vara falsk även fast det inte är sååå seriöst i min ålder, tycker du kan fara någon stans där andra tycker likadant som dej ist för att skriva ner skit här!
karlsson99louise:

13 år, född 1999


[love]

karlsson99louise:

97er


karlsson99louise:

i den åldern vill dom ha sex


[chocked]

karlsson99louise:

13 år[/quote

karlsson99louise:

Visst jag kan runka av dom och sånt


[cry]

karlsson99louise:

vad ska jag säga/göra då ?!


Då säger du "Nej tack det där vill jag inte" med din vuxnaste röst. Ärligt talat, jag förlorade oskulden i högstadiet, men inte när jag var tretton och inte med nån kille jag bara inte pallade säga nej till. Killarna i den åldern kan vara sjukt påstridiga med det där, så det är viktigt att du står på dig och inte bara går med på att ligga för att han så gärna vill.

Jag tycker hela den här "första gången ska vara speciell"-grejen är jävligt överreklamerad, men du ska ju i alla fall inte behöva ha ångest efteråt. Så säg ifrån om nån dude börjar dra i dina kläder, okej?