Forumet - Hur umgås ni?

Hur umgås ni?

2584 0 26

Jorå satte..

Har bjudit över folk till mig för dagtidshäng i helgen. Blandade vänner och bekanta, osäker hur många som kommer. Tänkte ha typ fika, allmänt häng och så. Meneh, vad gör man när man umgås så? Hittar man på något aktivt? Bör jag planera några aktiviteter? Hur är jag en bra värd/-inna?

Inga berusningsmedel förekommer. Undantag: kalorimissbruk och koffein.

Hur brukar det gå till för er?

Spana också in:


kukoxo: detta låter stelt

IMG_1029.JPG


Knegaren: Nu ska det visserligen bli regn imorrn men jaa...spela fotboll, gå till stranden, det är väl typ vad vi gör. Håller ni er hemma och inomhus äre ju bara prata på. Ännu enklare om ni är många. 

Var inte orolig, det brukar lösa sig av sig självtGlad


Fingerprints: Men vaa? Fika, prata, umgås. Ta det som det kommer! :)
Tumme uppHoppas på det bästa. Tänkte mer om man kan förbereda så det finns möjlighet till spontanaktiviteter (motsägelse, ja) eller andra tips att få folk att känna sig mer hemma än jag känner mig stel.

"Gänget" jag hänger med brukar bara bestämma oss för ses. En vän har byggt en privat bar i hans källare så ibland sitter vi där, snackar, spelar spel. Ibland samlas vi och fiskar, äter mat, kollar på film/tv/vad nu än visas på skärmen. Sen kommer den goda stämningen av sig själv. Ibland sitter vi bara ute i trädgården och hänger, det är rikrigt najs utan att de måste hända något speciellt.


FruLiten: "Gänget" jag hänger med brukar bara bestämma oss för ses. En vän har byggt en privat bar i hans källare så ibland sitter vi där, snackar, spelar spel. Ibland samlas vi och fiskar, äter mat, kollar på film/tv/vad nu än visas på skärmen. Sen kommer den goda stämningen av sig själv. Ibland sitter vi bara ute i trädgården och hänger, det är rikrigt najs utan att de måste hända något speciellt.

Låter schysst! Hur stort gäng är ni? Låter som en rätt återkommande grej?
stereo total: jag och mina vänner brukar spela brädspel (typ tp), titta på film, laga mat, bara sitta å prata, bada, åka på loppisar, rita, ha picknick och sånt när vi umgås nyktra. 
Brukar ni komma överens om innan vad ni ska göra eller ha mer lösa planer?