Forumet - Hur upplever ni det stöd ni får här?

Hur upplever ni det stöd ni får här?

575 0 37
Är en student som nu skriver ett Mastersarbete om hur individer upplever det stöd de får på nätforum. För tillfället söker jag personer som vill delta i undersökningen och dela med sig av sina upplevelser. Detta skulle ske genom en skriftlig berättelse som sedan skickas till mig. Är du intresserad av att delta så hör av dig så berättar jag mer. Du behöver vara över 16 år och kommer givetvis vara anonym. Ni får gärna även diskutera här nedan hur ni upplever det stöd man kan få här på Ungdomar.se.

Spana också in:

dazed_and_confused:

lethuc kanske inte känner nåt massivt stöd


Han får ju åtminstone sin roll bekräftad varje gång han skriver något.

Wilvora:

stöd


Vad menar du egentligen med stöd? Syftar du på det stöd man får när man registrerar sig enbart för att skriva om något problem man har, eller menar du det slags stöd som uppstår mellan ett gäng förhållandevis anonyma individer när de under en längre tid får lära känna varandra enbart genom att ta del av varandras tankar osv?
Kan nämligen tänka mig att det är viss skillnad och så.
dazed_and_confused:

stödet beror väl på hur omtyckt man är här antar jag, lethuc kanske inte känner nåt massivt stöd


Och på vilka problem man har som man vill få stöd i. Trådar där nyregistrerade användare vill ha hjälp med sin psykiska hälsa, sina ätstörningar, sina sömnproblem och dylikt tenderar att få mycket mer positiv respons än trådar där nyregistrerade användare har problem med föräldrar eller lärare. Problem med andra relationer verkar ligga någonstans mellan dessa.
Personligen får jag bra "stöd", men det är ju olika beroende på hur känd och accepterad man är av resten av umfolket.
Umfamily. Backar varandra.

Sen beror det även på vilket problem man har och hur man framför detta.
Det är stor risk att bli trollad om man skapar en tråd på "fel" sätt.