Forumet - hur vet jag att han menar allvar?

hur vet jag att han menar allvar?

745 0 10
Hej, jag och min kille blev tillsammans igen för tre månader sedan efter tre månaders uppehåll. Dom tre månaderna som singel var den värsta tiden någonsin.. Det var han som gjorde slut för att han inte var kär i mig längre men vi umgicks ändå hela tiden och gjorde allt som vanligt förutom att ingen fick se oss göra dom sakerna. (jag är 17år och min kille 19)

Han behandlade mig dåligt den perioden eftersom han ljög om saker, inte höll det han lovat, och sket i mig hela tiden för sina kompisar. Jag sa aldrig emot eller något eftersom jag visste att jag aldrig skulle kunna få tillbaka honom om jag gjorde så.

Efter ett tag började han visa känslor för mig och brydde sig om mig igen. (han blev helt underbar som innan) Så vi blev tillsammans igen. Vi har haft det väldigt bra nu men det har ändå varit lite små bråk men det är ingen stor sak eftersom det alltid går över efteråt.

Men nu är det bara så att jag hela tiden går och oroa mig för att han ska lämna mig igen.. om några dagar firar vi våran 2års-dag och han säger att han älskar mig mer är allt annat och att han aldrig kommer lämna mig igen för han insåg efter ett tag vilket stort misstag han gjort. Vi pratar om att flytta ihop till höst/vinter och massa om framtiden osv.

Han blir alltid less då jag tar upp det här och frågar honom om det kommer hända igen. Han säger bara att jag måste försöka förstå att han inte ska lämna mig.

Men så hur ska jag göra? Han sa ju samma sak innan han lämnade mig första gången.. Hur ska jag bli säker på att han verkligen vill ha mig föralltid som han säger? Jag blir otroligt svartsjuk då han skriver/pratar med andra tjejer förr jag har så mycket osäkerhet nu efter det som hänt.. känns som han kan lämna mig när som helst även fast vi har det bra och han säger så där.

Så snälla hjälp mig innse och förstå för jag är så otroligt klyven just nu...
Inte för att vara sån men han låter skit korkad som vill ha ett förhållande men inte villa att det ska fungera. Förtroende är ju inget som bara skapas så där och att du inte har särskilt högt är förståeligt. Men vill han inte prata om det för att få balans mellan er så är det nog inte värt att lägga energi på.

Du får helt enkelt bestämma dig för om det är hållbart eller inte
aleand05:

Det var han som gjorde slut för att han inte var kär i mig längre


aleand05:

men vi umgicks ändå hela tiden och gjorde allt som vanligt förutom att ingen fick se oss göra dom sakerna.


aleand05:

Han behandlade mig dåligt den perioden eftersom han ljög om saker, inte höll det han lovat, och sket i mig hela tiden för sina kompisar.

Spana också in:

det kanske låter lite korkat men försök tänk på allt dåligt han har gjort för att förstå om det är värt det eller inte..

Att han har helt plötsigt börjat visa känslor för dig kan beror på många saker, han kanske bara gör det för att själv må bättre.

OF 5:

Men vill han inte prata om det för att få balans mellan er så är det nog inte värt att lägga energi på.

aleand05:

Han blir alltid less då jag tar upp det här och frågar honom om det kommer hända igen. Han säger bara att jag måste försöka förstå att han inte ska lämna mig.


Jag måste säga att jag förstår både honom och dig. Kan inte välja sida. OM han talar sanning (inser sitt misstag) förstår jag att han blir less på ditt "tjat", men å andra sidan förstår jag DIG, du har svårt att lita på honom vilket är FULLT förståeligt. Du får helt enkelt tänka igenom det här för att sen kunna fatta ett beslut. Det är svårt, men jag vågar påstå att du är tvungen. Du vill inte leva som du gör nu. Man blir psykiskt utmattad av att känna oro/vara sjuktsjuk jämt och ständigt. Det är inget liv :/

Du kanske bestämmer dig för att göra slut och får senare reda på att din kille faktiskt talade sanning. Att han hade tänkt stanna hos dig den här gången. Jag vet inte HUR du skulle kunna få reda på det, men det är inte helt omöjligt. Sen kan det också vara så att du får reda på att han beter sig likadant mot någon annan, om han blir ihop med en ny tjej tex. Om det händer känner du nog att tog rätt beslut. Men det är så svårt att veta, och det är också det som gör så ont.

Jag litar på att du fattar rätt beslut!
Grief:

Jag tror aldrig man kan bli ihop igen efter att ha gjort slut. För att börja om är inte att starta något nytt.


men det var ju aldrig riktigt så att vi gjorde slut på riktigt om man sägen så utan han ville som bara testa vara själv även fast det var "slut". Tillslut insåg han hur mycket han älskar mig och vill ha mig så just nu har vi det bättre än någonsin.Grief:

Du kommer att gå med tanken "..tänk om han lämnar mig igen". Du kommer ej kunna må bra i ett förhållande där du är rädd för att bli lämnad.


Och det är just det här som jag tycker är så svårt eftersom vi har det så bra nu efter vårat "break" så därför känns det ju helt hemskt om han skulle lämna mig igen. Men som det känns nu tror jag det inte kommer hända men min oro finns ju alltid där.. vill bara komma över det nu och ha det så bra som möjligt med honom.
aleand05:

det var ju aldrig riktigt så att vi gjorde slut på riktigt


aleand05:

testa vara själv även fast det var "slut"


aleand05:

hemskt om han skulle lämna mig igen.


Troligtvis lämnade han dig men ville inte riktigt lämna dig på riktigt, bara testa hur det var att vara utan dig. Och var det tråkigt och inte tillfredsställande nog kunde han gå tillbaka till dig. Tycker du det är okej att han ville testa på singellivet? Känns det inte illa för dig?

Kan vara så att du trycker undan känslorna runt omkring att han faktiskt lämnade dig för att:

aleand05:

vill bara komma över det nu och ha det så bra som möjligt med honom.


Men av egna erfarenheter blir det aldrig bra igen, inte på riktigt.

Ledsen om jag är negativ, men jag tror inte att man kan börja om igen efter att ha gjort slut/tagit paus.